Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι (νεότατοι) γονείς της Κλέλιας Αδριολάτου την απόλαυσαν σε avant premiere στην Πάτρα

Οι (νεότατοι) γονείς της Κλέλιας Αδριολά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η νεαρή ηθοποιός παίζει στο θρίλερ ερωτικής εμμονής «Τελευταίος Ταξιτζής» που προβλήθηκε στο The Bold Type και οδεύει στις Κάννες

Kαι να που ένα ελληνικό… «Μικρό Ταρανδάκι» οδεύει στις Κάννες με πρωταγωνίστρια την πανέμορφη και πολυσυζητημένη Κλέλια Ανδριολάτου. Η «πρώτη» της ταινίας στην πόλη μας έγινε στον κατάμεστο από θεατές κήπο του ξενοδοχείου The Bold Type, στο πλαίσιο του καθιερωμένου προγράμματος κινηματογραφικών προβολών εκεί.

Την εκδήλωση που ήταν ουσιαστικά μια υπαίθρια avant premiere, τίμησαν με την παρουσία τους οι γονείς της νεαρής ηθοποιού. Μάλιστα, μαζί με το κοινό, οι Σάκης και Βίκυ Ανδριολάτου αιφνιδιάστηκαν με το νοσηρό φινάλε…

Μιλάμε για ένα  καλογυρισμένο ψυχολογικό θρίλερ, γυρισμένο σε μέρες Covid, που έχει αποσπάσει το Βραβείο «Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας» στο Διεθνές Διαγωνιστικό του 64ου Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, το Βραβείο «Καλύτερης Ταινίας» από την Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου και 5 υποψηφιότητες στα Βραβεία ΙΡΙΣ 2024 της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου (σεναρίου, μουσικής, α’ γυναικείου ρόλου, α’ ανδρικού ρόλου, β’ γυναικείου ρόλου).

Εχει θέμα την ερωτική εμμονή ενός μεσήλικα ταξιτζή που πάσχει από κρίση μέσης ηλικίας, με μια νεαρή κοπέλα. Ο σκηνοθέτης Στέλιος Πάσχος μετά την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, «Άφτερλωβ», επιστρέφει και καταπιάνεται με το stalking, που τελευταία πολυσυζητήθηκε λόγω Netflix.

Πλάι στην Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία έγινε πασίγνωστη λόγω της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, παίζει ο ηθοποιός Κώστας Κορωναίος. Συγκεκριμένα, ο Θωμάς, ένας 50άρης φιλόλογος και κατ’ ανάγκη ταζιτζής, ζει με τη γυναίκα και τον έφηβο γιο του αλλά αναστατώνεται από την αυτοκτονία ενός πελάτη του.  Απογοητευμένος από τη ζωή του, εμφανίζει τα κρυφά του απωθημένα έχοντας χάσει τον έλεγχο με θύμα ένα ωραίο κορίτσι.

Όπως σημειώνει ο σκηνοθέτης: «Ξεκινώντας να γράφω τον «Τελευταίο Ταξιτζή», η πρόθεση μου ήταν να φτιάξω μια ταινία με την δομή του αστυνομικού θρίλερ αλλά με κεντρικό θέμα την υπαρξιακή αναζήτηση του πρωταγωνιστή. Το σκέφτομαι τώρα και γελάω. Αλίμονο αν μια ταινία πήγαινε ακριβώς όπως την σχεδίαζε κάποιος στο μυαλό του, μάλλον θα ήταν μια πολύ βαρετή ταινία. Φτιάξαμε μια πικρή μαύρη κωμωδία με στοιχεία θρίλερ για έναν άνθρωπο που παλεύει άτσαλα με το εσωτερικό του κενό και προκαλεί έτσι τον χαμό γύρω του. Ξέρω πως ο ήρωας αυτός μπορεί να ενοχλήσει αρκετά γιατί είναι κομμάτι μιας εποχής που τελειώνει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View