Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - πρίγκιπας Χάρι: Ανταλάσσουν τυπικά μηνύματα σαν διπλωμάτες - «Υπάρχουν ακόμα πολλά αρνητικά συναισθήματα»

Πρίγκιπας Ουίλιαμ - πρίγκιπας Χάρι: Αντα...

Δείτε αναλυτικά

Υπήρξε επικοινωνία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της διάγνωσης της Κέιτ Μίντλετον με καρκίνο.

Συγγραφέας υποστηρίζει, όμως, ότι η επικοινωνία δεν είναι θερμή και η απάντηση του διαδόχου του θρόνου μοιάζει να έχει υπαγορευθεί από τους αξιωματούχους του Παλατιού.

Η Κέιτ Μίντλετον πριν από μερικούς μήνες μίλησε δημόσια και αποκάλυψε την μάχη που δίνει με τον καρκίνο. Αφού η ανακοίνωση της πριγκίπισσας της Ουαλίας έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ εξέδωσαν ανακοίνωση και είχαν υποστηρίζει ότι επικοινώνησαν ιδιωτικά με την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν έρθει σε επαφή με τον Ουίλιαμ αλλά το ιδιωτικό τους μήνυμα ήταν απλά ένα μήνυμα συμπαράστασης και δεν περιείχε καμία πρόταση ότι τα αδέλφια θα πρέπει να τα βρουν και να ξεχάσουν τα παλιά ή ότι ο Χάρι θα πρέπει να πετάξει πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο σύντομα», είπε ο συγγραφέας, Τομ Κουίν.
 
Και πρόσθεσε: «Υπάρχει πάρα πολύ κακή διάθεση για κάτι τέτοιο. Ο Ουίλιαμ, ο οποίος εξακολουθεί να είναι πληγωμένος από όλα όσα έχει πει ο Χάρι στο παρελθόν απάντησε (σ.σ. στο μήνυμα του αδελφού του). Αλλά η απάντηση είναι σε μεγάλο βαθμό σχεδιασμένη από το παλάτι και δεν είναι καθόλου το είδος της θερμής, ανεπίσημης απάντησης που θα περίμενε κανείς από έναν αδελφό προς έναν άλλον. Μοιάζει περισσότερο με το είδος της επικοινωνίας που θα είχατε μεταξύ δύο ελαφρώς επιφυλακτικών διπλωματών».

Μετά την απόφαση της Κέιτ Μίντλετον να γνωστοποιήσει την διάγνωσή της με καρκίνο ο δούκας και δούκισσα του Σάσσεξ εξέδωσαν μία ανακοίνωση που ανέφερε: «Ευχόμαστε υγεία και ίαση για την Κέιτ και την οικογένεια και ελπίζουμε να είναι σε θέση να το κάνουν ιδιωτικά και εν ειρήνη».

Στη συνέχεια αποκαλύφθηκε, από τον βασιλικό συντάκτη του ITV Κρις Σιπ, ότι ο πρίγκιπας Χάρι «προσέγγισε τον αδελφό του» αφού έμαθε για τον καρκίνο της Κέιτ Μίντλετον. Ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι «ο Χάρι και η Μέγκαν επικοινώνησαν και οι δύο με τον αδελφό/κουνιάδα τους, αλλά το έκαναν ιδιωτικά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν αυτό ήταν μια τηλεφωνική κλήση, βιντεοκλήση ή κάποια μηνύματα υποστήριξης».

Σχεδόν το ίδιο διάστημα «φούντωσαν» τα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φέρονται να μην ενημερώθηκαν για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον πριν εκείνη ανακοινώσει την διάγνωση της δημόσια. «Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα μόνο την ίδια περίπου ώρα που τα έμαθε και ο υπόλοιπος κόσμος», δήλωσε μία πηγή στην εφημερίδα New York Post.

ΠΗΓΗ
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight