Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα για τον πρώτο τίτ...

Στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας για το τρόπαιο του Super Cup

Ο αγώνας του Super Cup ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Αταλάντα είναι αυτός ο οποίος θα προσελκύσει τα περισσότερα ποδοσφαιρικά βλέμματα.

Ο πρώτος τίτλος της σεζόν διακυβεύεται σήμερα (14/8, 22.00). Αυτός δεν είναι άλλος από το Super Cup ανάμεσα στην κάτοχο του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης και την πρωταθλήτρια του Europa League Αταλάντα.

Απόψε στο Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας ο Κιλιάν Εμπαπέ θα δώσει το πρώτο του σόου με τους "Μαδριλένους".

Το ματς μπορεί να έχει φαβορί που δεν είναι άλλο από την "Βασίλισσα" ωστόσο η σκληροτράχηλη Αταλάντα του Γκασπερίνι δεν θα παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Οι αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης θα "φωτίσουν" το Εθνικό Στάδιο της Βαρσοβίας με την Αταλάντα να θέλει να χαλάσει αυτή τη γιορτή.

Οι δηλώσεις των προπονητών:

Αντσελότι (Ρεάλ Μαδρίτης): "Θα είναι δύσκολο όπως πάντα γιατί είναι η αρχή της σεζόν. Αλλά πάμε εκεί με κάθε σιγουριά και πεποίθηση, έχοντας κατά νου όλες τις προκλήσεις. Η Αταλάντα αξίζει να είναι εκεί γιατί έκανε μια καταπληκτική διαδρομή στο Europa League, αποκλείοντας κορυφαίες ομάδες, όπως η Λίβερπουλ. Κατάφεραν να κερδίσουν τέτοια παιχνίδια εύκολα, ακόμα και τον τελικό. Σεβόμαστε πολύ αυτήν την ομάδα, αλλά ελπίζουμε να είμαστε στα καλύτερά μας".

Γκασπερίνι (Αταλάντα): "Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για την Αταλάντα, για το Μπέργκαμο, για την ιστορία του τόπου. Παίζουμε ενάντια στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο, ενάντια στην ομάδα που έχει κερδίσει τα περισσότερα τρόπαια στον κόσμο. Να παίξουμε έναν τέτοιο τελικό, για αυτό το τρόπαιο απέναντι σε έναν τόσο σημαντικό σύλλογο, θα ήταν αδιανόητο μέχρι πρόσφατα".

Η προϊστορία των δύο ομάδων (Champions League):

Ρεάλ Μαδρίτης-Αταλάντα 3-1

Αταλάντα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-1 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports