Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Π. Σακελλαρόπουλος επισκέφθηκε νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην Ηλεία

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξ...

Επισκέφθηκε το Grand Elis Hotel Spa Resort με αφορμή την απόκτηση της βεβαίωσης του «Ολυμπιακού Πρωϊνού» από την νέα αυτή τουριστική μονάδα

Με αφορμή την απόκτηση της βεβαίωσης του «Ολυμπιακού Πρωϊνού» από την νέα τουριστική μονάδα Grand Elis Hotel Spa Resort που λειτουργεί στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, και πιο συγκεκριμένα στον γειτονικό Νομό Ηλείας, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, επισκέφτηκε το ξενοδοχείο όπου συναντήθηκε με την ιδιοκτησία αυτού, αλλά και τον σεφ που επιμελήθηκε το πρωϊνό, Παρασκευά Δρε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σακελλαρόπουλος, αφού ξεναγήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η νέα ξενοδοχειακή μονάδα από την πρώτη ημέρα λειτουργία της αποφάσισε να προάγει την τοπική γαστρονομία μέσω του Ολυμπιακού Πρωϊνού. Στην διάρκεια της συνάντησης, ανταλλάχθηκαν, επίσης, απόψεις σχετικά με τα προβλήματα αλλά και τις ευκαιρίες τουριστικής ανάπτυξης που παρουσιάζει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Σακελλαρόπουλος δήλωσε ότι «η εμπιστοσύνη των επενδυτών για την κατασκευή και λειτουργία πολυτελών ξενοδοχείων αποτελεί δικαίωση αυτής της Περιφερειακής Αρχής ότι η Δυτική Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει και τόπο προσέλκυσης επισκεπτών υψηλού εισοδήματος. Επίσης, εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του που μία πρωτοβουλία μας για την προώθηση του Ολυμπιακού Πρωϊνού αγκαλιάζεται όλο και περισσότερο από τους επιχειρηματίες, ενώ δεσμεύτηκε ότι η προσπάθεια για περαιτέρω διάδοση της τοπικής γαστρονομίας θα συνεχιστεί».

Τον Αντιπεριφερειάρχη Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο συνόδευσε κατά την επίσκεψη του στην νέα ξενοδοχειακή μονάδα στην Ηλεία, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Τουρισμού και Απασχόλησης της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας, Δρ. Λαυρέντιος Βασιλειάδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις