Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χαλκιδική- Πνιγμός 8χρονης: Φέρεται να κολυμπούσε μαζί με άλλα παιδιά

Χαλκιδική- Πνιγμός 8χρονης: Φέρεται να κ...

Στο χώρο βρισκόταν και η ναυαγοσώστρια και η ομαδάρχισσα

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τον πνιγμό της οκτάχρονης μαθήτριας, σε πισίνα κατασκήνωσης στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, το κοριτσάκι μπήκε στην πισίνα την ώρα που κολυμπούσαν και άλλα παιδιά, ενώ στο χώρο βρισκόταν και η ναυαγοσώστρια και η ομαδάρχισσα.

Η μικρή Αγγελική είχε πάει στην κατασκήνωση μαζί με την αδελφή της. Τα δύο κοριτσάκια μπήκαν μαζί στην πισίνα όπως και άλλοι κατασκηνωτές, η οκτάχρονη όμως φαίνεται πως δεν βγήκε ποτέ από το νερό , αφού η αδελφή της, δεν την είδε στη συνέχεια, ούτε στην τραπεζαρία, που πήγαν για φαγητό, ούτε στους κοιτώνες.

Ένα δεύτερο στοιχείο που ενισχύει αυτό το ενδεχόμενο, είναι πως σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση δεν βρέιηκαν υπολλείματα φαγητού στο στομάχι του παιδιού, που σημαίνει ότι δεν έκατσε για μεσημεριανό, μαζί με τους υπόλοιπους.

 Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έκαναν προσπάθειες ανάληψης επιτόπου, διαπίστωσαν πως υπήρχαν υπολλείματα τροφής, που μάλλον όμως, ήταν το πρωινό.

Η ομαδάρχισα φέρεται να κατέβει στους αστυνομικούς, πώς δεν μέτρησε τα παιδιά, όταν βγήκε από το νερό και πως αντιλήφθηκε την απουσία της 8χρονης, στην τραπεζαρία και άρχισε να την ψάχνει μόνη της, χωρίς να ειδοποιήσει την κατάληψη, κάτι που φαίνεται και από την επίσημη ανακοίνωση της επιχείρησης.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει πως «αφού είχε ολοκληρωθεί το μεσημεριανό φαγητό και οι κατασκηνωτές βρισκόταν στα δωμάτια τους, για τη μεσημεριανή ανάπαυση, διαπιστώθηκε ότι έλειπε μία κατασκηνώτρια. Ο Αμέσως ειδοποιήθηκε το αρχηγείο της κατασκήνωσης και η ομάδα στελεχών άρχισε να αναζητά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις