Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μάθιου Πέρι: Η εγκληματική ομάδα που τον οδήγησε στο θάνατο- Του έδωσαν 20 φιαλίδια κεταμίνης σε 2 μήνες

Μάθιου Πέρι: Η εγκληματική ομάδα που τον...

Πού οδήγησαν οι έρευνες των αρχών

Πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων δύο γιατροί, ένας βοηθός και μία φερόμενη ως έμπορος ναρκωτικών, γνωστή ως «Βασίλισσα της Κεταμίνης», συνελήφθησαν σε σχέση με το θάνατο του Μάθιου Πέρι, σε μια υπόθεση «βόμβα».

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν σήμερα, αποκάλυψαν ότι μέσω της έρευνας ξεσκεπάστηκε ένα «ευρύ εγκληματικό δίκτυο» προμηθευτών κεταμίνης μέλη του οποίου έδωσαν το ναρκωτικό στον Πέρι και σε άλλους. Δήλωσαν ότι το δίκτυο «εκμεταλλεύτηκε» τα θέματα εθισμού που αντιμετώπιζε ο ηθοποιός.

Δύο γιατροί είναι μεταξύ όσων εργάστηκαν για τη διανομή κεταμίνης στον Πέρι σε διάστημα δύο μηνών από τον Σεπτέμβριο έως τον Οκτώβριο του 2023. Μοίρασαν περίπου 20 φιαλίδια κεταμίνης στον ηθοποιό με αντάλλαγμα 55.000 δολάρια.

 

Μεταξύ των πραγμάτων που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας ήταν 80 φιαλίδια κεταμίνης καθώς και κοκαΐνη και χάπια. Οι κατηγορούμενοι χρησιμοποίησαν κωδικοποιημένη γλώσσα για να αναφερθούν στα ναρκωτικά, όπως «Doctor Pepper» και «κονσέρβες».

Ο Perry βρέθηκε αναίσθητος στο τζακούζι του σπιτιού του στο Λος Άντζελες, με την αιτία θανάτου του να προσδιορίζεται αργότερα ως «η οξεία επίδραση της κεταμίνης»

Αναλυτικά οι κατηγορίες στους πέντε συλληφθέντες
Jasveen Sangha, γνωστή και ως «Η Βασίλισσα της Κεταμίνης»: Κατηγορείται για τη διανομή κεταμίνης, διατήρησης χώρου σχετικού με ναρκωτικά, κατοχή με πρόθεση διάθεσης μεθαμφεταμίνης, κατοχή με πρόθεση διάθεσης κεταμίνης και ακόμη πέντε κατηγορίες για διανομή κεταμίνης.
Δρ. Salvador Plasencia: Κατηγορείται για διανομή κεταμίνης, για τροποποίηση και πλαστογράφηση εγγράφων ή αρχείων σχετικών με την ομοσπονδιακή έρευνα.
Eric Fleming: Ομολόγησε ένοχος για τη διανομή κεταμίνης και μία κατηγορία διανομής κεταμίνης που οδήγησε στον θάνατο. Στα δικαστικά έγγραφα, ο Fleming παραδέχτηκε ότι διακίνησε την κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατο του Πέρι και ότι απέκτησε την κεταμίνη από την πηγή του, την Sangha, διανέμοντας 50 φιαλίδια κεταμίνης στον προσωπικό βοηθό του Πέρι, Kenneth Iwamasa, εκ των οποίων τα μισά τέσσερις μέρες πριν τον θάνατο του Πέρι.
Kenneth Iwamasa: Ο προσωπικός βοηθός του Πέρι, που συνωμότησε με την Sangha, τον Fleming και τον Plasencia για την παράνομη προμήθεια και διανομή κεταμίνης στον Πέρι. Ομολόγησε ένοχος για μία κατηγορία συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης που προκάλεσε θάνατο και παραδέχτηκε ότι επανειλημμένα χορήγησε κεταμίνη στον Πέρι χωρίς ιατρική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων πολλών ενέσεων την ημέρα του θανάτου του.
Δρ. Mark Chavez: Ιατρός που συμφώνησε να δηλώσει ένοχος για μία κατηγορία συνωμοσίας για τη διανομή κεταμίνης. Στην συμφωνία του παραδοχής, παραδέχτηκε ότι πούλησε κεταμίνη στον Plasencia, συμπεριλαμβανομένης της κεταμίνης που είχε αφαιρεθεί από την πρώην κλινική του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight