Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Ο Φύλακας - άγγελος για 3 ζώδια θα δουλεύει ασταμάτητα για το υπόλοιπο 2024

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Πηγή φωτογραφίας: freepik

Τα ζώδια που θα έχουν έναν άγρυπνο φρουρό για το υπόλοιπο 2024

Όλοι μας έχουμε ένα φύλακα – άγγελο, έναν άγρυπνο φρουρό, μία πνευματική δύναμη που ετοιμάζεται για μία εξαιρετική περίοδο επαγρύπνησης για το υπόλοιπο 2024.

Η αιθέρια παρουσία του θα είναι πιο αισθητή από ποτέ. Ο φύλακας άγγελος για τρία ζώδια, θα δουλεύει στο παρασκήνιο, θα εντείνει τις προσπάθειές του και η προστασία του θα είναι πιο ισχυρή από ποτέ για τρία ζώδια.

 Τα ζώδια που θα έχουν έναν άγρυπνο φρουρό για το υπόλοιπο 2024
Καρκίνος
Παρθένος
Ιχθύς

Καρκίνος
Καρκίνοι, οι φύλακες – άγγελοί σας, είναι έτοιμοι για έντονη επαγρύπνηση στο πεδίο των συναισθημάτων και των σχέσεων. Το υπόλοιπο 2024 σας φέρνει σε σταυροδρόμια σημαντικών προσωπικών σχέσεων, είτε ρομαντικών, είτε οικογενειακών ή και επαγγελματικών.
 
Κάθε σχέση σας συνεπάγεται μία επιλογή: να εμβαθύνετε τον δεσμό, να την αφήσετε, να συγχωρήσετε ή να επιμείνετε. Οι δικοί σας άγγελοι, είναι ιδιαίτερα δραστήριοι, σας καθοδηγούν σε αποφάσεις που ταιριάζουν και ικανοποιούν τις πιο βαθιές συναισθηματικές σας αλήθειες.

Σε στιγμές μοναξιάς, θα νιώθετε την παρουσία τους και θα είναι πιο εύκολο να καταλάβετε τι σας ψιθυρίζουν και πως σας καθοδηγούν. Σας ενθαρρύνουν να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας, ακόμη και κόντρα σε λογικές εκτιμήσεις, αφού γνωρίζουν ότι ο πιο σημαντικός σας οδηγός, είναι η συναισθηματική σας νοημοσύνη.

Παρθένος
Παρθένοι, οι φύλακες – άγγελοί σας προσέχουν ιδιαίτερα την ψυχική και τη σωματική υγεία σας. Οι πιέσεις που βιώνετε να κρατήσετε ψηλά τον πήχη στη δουλειά θα ενταθούν περισσότερο και οι άγγελοί σας δουλεύουν ακούραστα για να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το στρες και να αποφύγετε την εξουθένωση.

 Οι άγγελοι και προστάτες σας δουλεύουν διακριτικά, σας εμπνέουν να υιοθετήσετε νέες πρακτικές ευζωίας και να αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες. Είναι πιθανό να θα θελήσετε να κάνετε ένα διάλειμμα ή να ξεκινήσετε ένα νέο είδος άσκησης που θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε ψυχικά και πνευματικά.

Οι άγγελοί σας, σας ωθούν διακριτικά, προστατεύοντάς σας από τις τάσεις τελειομανίας που σας χαρακτηρίζουν και οδηγώντας σας σε έναν πιο ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Ιχθύς
Ιχθύες, οι προστάτες, φύλακες – άγγελοί σας είναι έτοιμοι για βαθιά κατάδυση στις πνευματικές σας διαστάσεις. Το υπόλοιπο 2024, θα έχει μία μεγάλη δόση έμπνευσης και υπαρξιακής αναζήτησης, θα σας ωθήσει να εξερευνήσετε και να εκφράσετε ολοκληρωτικά τα βαθύτερα σας οράματα.

Οι άγγελοί σας θα καθαρίσουν την ομίχλη που καμιά φορά θολώνει τον δρόμο σας, εξασφαλίζοντας ότι οι δημιουργικές σας παρορμήσεις θα βρίσκουν ουσιαστική έκφραση. Να είστε έτοιμοι για έντονες και συχνές ευνοϊκές συγκυρίες, τυχαίες στιγμές ή απρόβλεπτες συνειδητοποιήσεις που σας συνδέουν βαθιά με τον πυρήνα σας.

Αυτές οι στιγμές είναι τα σημάδια που σας στέλνουν οι φύλακες άγγελοί σας για να σας επιβεβαιώσουν ότι βρίσκεστε στον σωστό δρόμο, ενθαρρύνοντάς σας να εμπιστεύεστε και να ακολουθήσετε τις φωτεινές αυτές γραμμές στο μονοπάτι σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being