Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Emily in Paris 4: Το premiere red carpet στο Λος Αντζελες γυάλιζε υπερβολικά

Emily in Paris 4: Το premiere red carpet...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τι ακριβώς φόρεσαν οι stylish πρωταγωνίστριες της αγαπημένης σειράς του Netflix γιορτάζοντας τα νέα επεισόδια

Ανυπομονούσατε για «Emily in Paris»;

«Ποδαρικό» στο Netflix για το πρώτο μέρος του κύκλου 4, οπότε μια λαμπερή πρεμιέρα «φώτισε» το Λος Αντζελες. Όπως πάντα, το καστ παραδίδει μαθήματα μόδας με επικεφαλής τη μικροσκοπική 35χρονη star Λίλι Κόλινς.  Μαζί με τις συμπρωταγωνίστριές της Ασλει Παρκ και Φιλιπίν Μπολιέ επένδυσαν στις τάσεις metallics και sequin με πολύ αστραφτερά looks. Ειδικά η Λίλι, παρουσίασε επιπλέον και τα trends peplum και strapless. Διάλεξε μια μαύρη, custom τουαλέτα Armani Prive γεμάτη πούλιες που μάκραινε τη σιλουέτα της ενώ τα μαλλιά της γοήτευσαν τα διεθνή media Netflix  με ανανεωμένο «καρέ».

Πιο αποκαλυπτική ώστε να φανούν τα τέλεια πόδια της ήταν πάντως η Ασλει Παρκ. Ντύθηκε με ασημένιο φόρεμα Lever Couture με πλάγιο ντεκολτέ και σκισίματα  ενώ αναστάτωσε τα φλας με τη διαχυτικότητά της. Εδωσε το παρών με τον ωραίο σύντροφό της Πολ Φόρμαν, που επίσης παίζει στη σειρά, και εκδήλωσαν το πάθος τους με αγκαλιές και φιλάκια. Η απίστευτα καλλίγραμμη Γαλλίδα ηθοποιός Φιλιπίν Μπολιέ ήταν η couture goddess καθώς επέλεξε εκκεντρική δημιουργία Schiaparelli SS24  που φούσκωνε «αυτοκρατορικά» προς τα κάτω, καταλήγοντας σε μακριά κρόσσια. Όμως και οι κύριοι του καστ (Λούκας Μπράβο, Λουσιέν Λαβισκουντ, Πολ Φόρμαν,  Γουίλιαμ Αμπαντί) ήταν πολύ stylish και καμάρωναν για τα outfits τους.

Να πούμε ότι η ενδυματολόγος και στυλίστρια Marylin Fitoussi μιλάει για καινούρια επεισόδια με απίθανη μόδα, Μάλιστα σύμφωνα με το Netflix συγκεντρώθηκαν 2.500 παπούτσια- μεταξύ των οποίων 150 Louboutin- 350 επώνυμες τσάντες και 3000 κοσμήματα για τα γυρίσματα. Όπως θα δείτε, το δίλλημα της Emily ανάμεσα στον Αλφι και τον Γκάμπριελ δεν σταματάει. Η διευθύντριά της Σιλβί αναζωπυρώνει το πάθος της για τον σύζυγό της ενώ η Μίντι ενώνεται με την μπάντα της με στόχο τη Γιουροβίζιον.

 Ειδήσεις Τώρα

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και το επόμενο 15νθήμερο – Μικρή "ανάσα" Τρίτη και Τετάρτη - Καταιγίδες στα Δυτικά

Mε 6 cover stars η επετειακή Vogue Italia για τα 60 της χρόνια

Dior Beauty και Ανια Τέιλορ Τζόι, η νέα σειρά με το χάρτη του Παρισιού

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View