Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Clooney- Pitt: Ακαταμάχητοι 60άρηδες «κολλητοί», στο οινοποιείο που διεκδικεί η Jolie!

Clooney- Pitt: Ακαταμάχητοι 60άρηδες «κο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H φωτογράφιση του περιοδικού GQ με τους δυο super stars έχει εξάψει το ενδιαφέρον για διάφορους λόγους

Στο  επίκεντρο της καλλιτεχνικής επικαιρότητας το περιοδικό GQ με την τελευταία του φωτογράφιση.

Καταρχήν δεν ήταν δυνατόν να μη γίνει είδηση η συνάντηση δυο από των ωραιότερων κυρίων του σύγχρονου Χόλιγουντ και super stars, Τζορτζ Κλούνει και Μπραντ Πιτ. Ο ένας στα 63 και ο άλλος στα 60, δεν έχουν χάσει διόλου την γοητεία τους και τη δημοτικότητά τους με το πέρασμα των χρόνων. Επιπλέον, πόζαραν με κέφι, απαράμιλλο style και χιούμορ επιδεικνύοντας τη φιλία τους. «Είμαστε φίλοι εδώ και πολύ καιρό. Και έχει πλάκα γιατί «τσεκάρουμε» ο ένας τον άλλο κάθε τόσο και αυτό έχει γίνει σημαντικό κομμάτι της ζωής μας» ανέφερε σχετικά ο Κλούνει.

 Προσθέστε ακόμα πως τους βλέπουμε μαζί με αφορμή  την ταινία τους, Wolfs, που θα κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο. Τα πλάνα είναι εντυπωσιακά, καθώς μπήκαν στο νερό με κοστούμια, ντύθηκαν ασορτί και φόρεσαν πυζάμες…  

Τα κους κους του Χόλιγουντ εστιάζουν όμως και σε κάτι άλλο: Η φωτογράφιση έγινε στη Νότια Γαλλία και συγκεκριμένα στο Château Miraval, το οινοποιείο που βρίσκεται στην καρδιά της δικαστικής διαμάχης του Μπραντ με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί. Η έπαυλη με τις εγκαταστάσεις της αγοράστηκε από το πρώην ζευγάρι το 2011 και το ιδιοκτησιακό της καθεστώς  είναι μετέωρο καθώς κανένας από τους δύο εμπλεκόμενους στο πολύκροτο διαζύγιο δεν κάνει πίσω όσον αφορά το συγκεκριμένο ακίνητο. Ετσι, θεωρήθηκε πρόκληση το ότι ο Μπραντ Πιτ το πρότεινε ως σκηνικό στο GQ. Σχολιάζεται βέβαια πως υπάρχει απόφαση που δικαιώνει κυρίως εκείνη νομικά, αλλά πιθανόν ήρθε μεταγενέστερα από τη φωτογράφιση.

Ο Κλούνει επισκέφθηκε πάντως για πρώτη φορά το μέρος αν και ο δικός του αντίστοιχος πύργος βρίσκεται μόλις 10 λεπτά μακριά. Όπως λέγεται, η Τζολί είχε δημιουργήσει απόσταση μεταξύ των δυο ανδρών αλλά όπως φαίνεται η φιλία τους άντεξε τους κλυδωνισμούς.

Το βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram το GQ, δείχνει πάντως  πρώτη φορά πολλά υπέροχα σημεία του κτήματος. Δεν έχει γίνει γνωστό πως κατόρθωσε ο Μπραντ να ξαναμπεί στο chateau για τις λήψεις χωρίς την συγκατάθεση της Αντζελίνα. Το τεύχος με το πολυσυζητημένο υλικό είναι του Σεπτεμβρίου.

Φωτογραφίες Sølve Sundsbø for GQ Magazine, πηγή facebook

 Ειδήσεις Τώρα

Emily in Paris 4: Το premiere red carpet στο Λος Αντζελες γυάλιζε υπερβολικά

Ποιο brand υπογράφει το φόρεμα της αφίσας της Emily με τα πελώρια 3D λουλούδια;

Αυλαία στην Επίδαυρο με «Ικέτιδες» 23-24/8, Κονιόρδου, Παπαληγούρα, Τσορτέκης, Σάττι στο θίασο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View