Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αλέν Ντελόν: Η συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» το 2002

Αλέν Ντελόν: Η συνέντευξη στον Νίκο Χατζ...

Οι φιλίες του με Έλληνες ηθοποιούς

Στον Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω»,  είχε μιλήσει το 2002 ο μεγάλος σταρ του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, που πέθανε σε ηλικία 88 ετών.

Στην εκπομπή που προβλήθηκε στις 20 Μαΐου 2002, ο Αλέν Ντελόν είχε μιλήσει με ειλικρίνεια για την επιτυχημένη καριέρα του, την επιλογή του να μην μείνει στο Χόλιγουντ, τις γυναίκες της ζωής του, την σχέση του με την πολιτική, αλλά και για τα τρία παιδιά του.

 Στην αρχή της συνέντευξης ο Αλέν Ντελόν ανέφερε: «Δεν είναι κουραστικό να κουβαλάει κάποιος τον μύθο του “Ωραιότερου άνδρας της Ευρώπης”, είναι επιλογή ζωής και καριέρας 40 ετών. Αν δεν το αντέχεις κάνεις άλλη δουλειά. Επέλεξα την κινηματογραφική καριέρα… και ο στόχος σε αυτό είναι να έχεις επιτυχία. Αν όχι, γυρνάς σπίτι.

 
Μια επιτυχία σαν την δική μου, 40 ετών, είναι διαρκής. Μπορείς να το δεις σαν μειονέκτημα ή χαρά, αλλά πρέπει να το ζεις και να το δέχεσαι. Εγώ είμαι ευτυχής με αυτό. Ευτυχής που είμαι στην Ελλάδα και με αγαπούν, όπως και στην Ιαπωνία ή την Αργεντινή. Είναι η ουσία της δουλειάς μου».

«Οι γυναίκες κυριάρχησαν στη ζωή μου»
Σχετικά με τις γυναίκες, ο ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι: «Οι γυναίκες κυριάρχησαν στη ζωή μου, μου έδιναν πάντα το κίνητρο. Ξεκίνησα αυτό το επάγγελμα από αγάπη για μια γυναίκα, που μου είπε ότι είμαι φτιαγμένος για αυτό. Της είπα ότι δεν έχω σπουδάσει, ότι δεν υπήρχαν ηθοποιοί στην οικογένεια, αλλά θα δοκίμαζα για να την ευχαριστήσω και δεν σταμάτησα ποτέ.

Κι ύστερα, με όλες τις γυναίκες που υπήρξα μαζί και που αγάπησα με πάθος για να έχω το βλέμμα τους έπρεπε να είμαι ο ωραιότερος, ο καλύτερος, ο δυνατότερος. Αυτό ήταν το κίνητρο στη ζωή και την καριέρα: Το βλέμμα της γυναίκας που αγαπούσα».

 Οι φιλίες του με Έλληνες ηθοποιούς
Για τους Έλληνες συναδέλφους του, είχε αποκαλύψει πως: «Ήμουν πολύ φίλος με την Παξινού, την είχα δει με τον Βισκόντι στην Επίδαυρο. Η Ειρήνη Παπά είναι προσωπική φίλη. Η Μελίνα Μερκούρη ήταν φίλη και ο Ζιλ Ντασέν. Είχα φιλίες με Έλληνες παλαιότερα. Η Παππά, η Μελίνα, η Παξινού, ο Φωκάς, όλοι αγαπητοί φίλοι.

Είχα επαγγελματικές σχέσεις για πάρα πολλά χρόνια. Η Ειρήνη είναι μια καταπληκτική ηθοποιός. Δεν γνωρίζω τους ηθοποιούς της σημερινής εποχής. Έχω μείνει στην εποχή της Μελίνας, που ήταν αγαπητή φίλη, του Ζιλ και του γιου του Τζο, που πέθανε πριν λίγα χρόνια».

ΠΗΓΗ enikos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight