Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Μαντόνα: Γιόρτασε τα 66 στο Treville του Ποζιτάνο, τον ορισμό του «Amalficore» décor

Μαντόνα: Γιόρτασε τα 66 στο Treville του...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρόκειται για το ιστορικό ξενοδοχείο που ερωτεύτηκε ο Φράνκο Τζεφιρέλι και πρόσφατα φιλοξένησε τη JLo

Η pop queen Μαντόνα ήταν βέβαια πολύ εκλεκτική στο πρόσφατο ταξίδι για τα γενέθλιά  της στην Ιταλία μαζί με τον καινούριο της έρωτα και τα παιδιά της.

Με θέα που κόβει την ανάσα στη περιβόητη Ακτή Amalfi, το ξενοδοχείο Treville δημιουργεί κατευθείαν την αίσθηση μιας προσωπικής Εδέμ. To πεντάστερο resort, που κρέμεται στα βράχια συγκαταλέγεται στην αφρόκρεμα της κοσμοπολίτικης, θερινής διαμονής στην Ιταλία. Πρόκειται για συγκρότημα από παραδοσιακές βίλες γεμάτες βουκαμβίλιες, τροπικά φυτά, ειδυλλιακούς εξώστες και πέργκολες.  Αγαπημένο καταφύγιο του διάσημου Ιταλού σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι, έχει υποδεχθεί στο πέρασμα των χρόνων τη Μαρία Κάλλας, το ζεύγος Ελιζαμπεθ Τέιλορ- Ρίτσαρντ Μπάρτον, το  Λόρενς Ολίβιε  κ.α.

Διαθέτει ονόματα δωματίων εμπνευσμένα από όπερες αλλά και αφιερωμένα στην Κάλλας ή το Νουρέγιεφ. Προσφέρει ιδιωτική παραλία, ενώ οι πελάτες του μπορούν να βρεθούν σε 15 λεπτά με τα πόδια στο γραφικό κέντρο του Ποζιτάνο ενώ οδηγώντας αυτοκίνητο το Σορέντο απέχει μόλις 17 χιλιόμετρα. Οσοι αγαπάτε τη διακόσμηση θα παρατηρήσετε πως το ονομαστό ξενοδοχείο δεν παρασύρεται από περιστασιακά décor trends.

Oλα τριγύρω αντιπροσωπεύουν την rustic elegance της περιοχής. Σύμφωνα άλλωστε με σημαντικά περιοδικά διακόσμησης το λεγόμενο Amalficore είναι πλέον πολύ επιδραστικό διεθνώς. Βασίζεται στη γοητεία των παραδοσιακών χρωματιστών κεραμικών και των ζωγραφισμένων πιάτων, σε εκτυφλωτικά μπλε και κίτρινα, στα στοιχεία του μεσογειακού πράσινου, της θάλασσας και των λεμονιών. Παλιά αναπαλαιωμένα έπιπλα και vintage μωσαικά έχουν εδώ την τιμητική τους.

Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα εθεάθη στο Treville μαζί με τον αθλητή, μοντέλο και φημολογούμενο σύντροφό της Ακίμ Μόρις και τις 11χρονες δίδυμες κόρες της, Εστέρ και Στέλα.

Σύμφωνα με το People, το κόστος διαμονής εδώ φθάνει στα 2000 δολάρια τη βραδιά. Η Μαντόνα έσβησε τούρτα στη βεράντα La Tagliata. Μετά απόλαυσε ένα αποκλειστικό δείπνο υψηλής γαστρονομίας στον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, με την υπογραφή του εστιατορίου Quattro Passi των τριών Michelin, και την επίβλεψη του σεφ Vincenzo Castaldo, από το Villa TreVille. Το μενού βασίστηκε στη μεσογειακή διατροφή και στα τοπικά υλικά  με πρωταγωνιστές θαλασσινά, βιολογικά λαχανικά αλλά και τις φημισμένες αντζούγιες της περιοχής. Η star γεύτηκε μεταξύ άλλων πένες με κολοκυθάκια, αντίδια με ελιά και κουκουνάρι, μπρουσκέτες με ντομάτα και ελιά, φρέσκα ψάρια γαρνιρισμένα με μεσογειακά αρωματικά φυτά, μοσχαρίσιο φιλέτο και πατατοσαλάτα. Τέλος μαζί με τους καλεσμένους της επισκέφθηκαν τα αρχαιλογικά ευρήματα της Πομπηίας και παρακολούθησαν παράσταση από τον τοπικό θίασο Sogno di Volare.  

Ρίξτε μια ματιά στο περιβάλλον του ξενοδοχείου και πάρτε ιδέες, αν δεν ανήκετε στους ορκισμένους μοντερνιστές του μινιμαλισμού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View