Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει να γράφει ιστορία

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσε...

Ο Βρετανός οδηγός της F1 αναγνωρίζει τις νέες προκλήσεις, αλλά συνεχίζει να έχει όραμα και στρατηγική για τα επόμενα χρόνια.

Η φράση "η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός" ανήκει από σήμερα στον Λιούις Χάμιλτον.

Στα 39 του χρόνια ο Λιούις Χάμιλτον ένας από τους κορυφαίους οδηγούς του σπορ της F1 αρνείται να σταματήσει να κάνει αυτό που αγαπάει περισσότερο.

Μπορεί να έχει πανηγυρίσει συνολικά 104 νίκες, να έχει κατακτήσει 7 πρωταθλήματα οδηγών και 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να βρίσκεται για πολλά χρόνια στη F1 με τις νέες προκλήσεις να έρχονται.

Σε συνέντευξή του στο Esquire, μίλησε μεταξύ άλλων για τα χρόνια που του έχουν απομείνει στη F1. "Σίγουρα έχω. Υπάρχουν μέρες που λέω: ‘Μακάρι να μπορούσα να κάνω ένα διάλειμμα, ένα κανονικό διάλειμμα’, γιατί δεν κάνεις πραγματικά μεγάλο διάλειμμα στη διάρκεια της σεζόν όπως σε άλλα αθλήματα. Δεν τελειώνεις μέχρι τα μέσα ή τα τέλη Δεκεμβρίου, και μετά πρέπει να επιστρέψεις στην προπόνηση ήδη από τον Ιανουάριο. Προπονείσαι δύο φορές την ημέρα, και μετά περνάς και μερικές ώρες σε θεραπείες. Έτσι, δεν έχεις πραγματικά μεγάλο χρόνο ξεκούρασης", επισήμανε ο Βρετανός οδηγός της Mercedes.

Ενώ συνέχισε ότι: "Αλλά έχω στο μυαλό μου ένα σχέδιο για το πώς θα ήθελα να παρατείνω την καριέρα μου. Πρέπει να στρατηγική και να προγραμματίσω τα πράγματα. Είμαι πολύ προσεκτικός με τη διαχείριση του χρόνου μου, τις συνεργασίες με εταιρείες και πώς αφιερώνω χρόνο σε όλες αυτές τις δραστηριότητες, διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωσή μου στους αγώνες".

Ακόμη τόνισε πως δεν είναι σε θέση να συνεχίσει να αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο αν βλέπει ότι δεν αποδίδει τα μέγιστα: "Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που τερμάτισαν νωρίς την καριέρα τους, και πολλοί μου είπαν ότι εύχονταν να είχαν κάνει ακόμα έναν ή δύο χρόνια. Μου λένε: ‘Μείνε όσο μπορείς!’. Αλλά δεν θέλω να το κάνω αν δεν είμαι καλός".

Ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής δεν ξέχασε να αναφερθεί στους αντιπάλους του: "Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο αντίπαλος. Θέλω απλώς να κερδίζω".

Τέλος, να θυμίσουμε πως ο Λιούις Χάμιλτον φέτος έχει πετύχει μία νίκη στην τελευταία του χρονιά με τα "Ασημένια Βέλη" και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του το οποίο είναι η Ferrari.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports