Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ ως «Κορίτσια του Αλμοδόβαρ» στην ισπανική Vogue

Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ ως «Κο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mια καταπληκτική, super stylish φωτογράφιση για τις δυο stars που έχουν κλείσει τα 63 τους χρόνια

Mια  super stylish φωτογράφιση με τα «Chicas Almodovar – Kορίτσια του Αλμοδόβαρ» θαυμάσαμε στην ισπανική Vogue για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ είναι ντυμένες με τα ωραιότερα κομμάτια από τις φθινοπωρινές collections των φοβερά επιδραστικών labels Chanel, Nina Ricci, Bottega Veneta, Saint Laurent κ.α. Οι δυο stars και style icons σμίγουν στο φακό του Quentin de Briey καθώς ετοιμάζονται να προβάλλουν στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας την ταινία «The Room Next Door» του κορυφαίου ισπανού σκηνοθέτη. Τις χαζεύουμε στο εξώφυλλο σε αρμονικό styling καθώς αναδεικνύουν υποδειγματικά τις εμμονές με το menswear, τα σμόκιν, το black& white και τους φιόγκους που θα κάνουν θραύση τη νέα σαιζόν. Eίναι συνομήλικες, 63 ετών, η μια από το Λονδίνο και η άλλη από τη Νότια Καρολίνα με απαράμιλλα ερμηνευτικά κατορθώματα στην καριέρα τους.

Το φιλμ επικεντρώνεται σε μια συγγραφέα και την παλιά της φίλη, πολεμική ανταποκρίτρια, οι οποίες αναπολούν το χθες. Ο Αλμοδόβαρ μιλάει μέσα από αυτές για τη φιλία, το σεξ αλλά και την αγριότητα του πολέμου. Στη φετινή Μόστρα, ο πολυβραβευμένος δημιουργός έχει να ανταγωνιστεί το «Queer» του Λούκα Γκουαντανίνο,  το «Joker: Folie a Deux» του Τοντ Φίλιπς  και το «Maria» του Χιλιανού Πάμπλο Λαρέν . Στην ισπανική Vogue ποζάρει και ο ίδιος με τις πρωταγωνίστριές του, η οποίες τον αποκαλούν πολύ «σημαντικό φίλο τους». Δείτε κάποιες από τις εικόνες- ζηλέψαμε τα ρούχα με την πρώτη ματιά.

Η Τίλντα με total Chanel look

Η Τίλντα με total Chanel look

H Tζουλιάν με total Bottega Veneta look

H Tζουλιάν με total Bottega Veneta look

Tζουλιάν με Balmain, Τίλντα με Chanel

Tζουλιάν με Balmain, Τίλντα με Chanel

Δεξιά Chanel, αριστερά Bottega Veneta

Δεξιά Chanel, αριστερά Bottega Veneta

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View