Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Στρώνει χαλί η Βενετία, έναρξη με «Σκαθαροζούμη», έπονται Σιγκούρνι Γουίβερ, Ρίτσαρντ Γκιρ

Στρώνει χαλί η Βενετία, έναρξη με «Σκαθα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο Τιμ Μπάρτον ενώνει τον Μάικλ Κίτον με τις Τζένα Ορτεγκα, Μόνικα Μπελούτσι, Γουινόνα Ραιντερ

Η περίφημη Μόστρα ή Μπιενάλε ή αλλιώς το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας πλησιάζει! Εκκίνηση την Τετάρτη 28 Αυγούστου με το «Beetlejuice Beetlejuice- Σκαθαροζούμης 2» του τρομακτικού παραμυθά Τιμ Μπάρτον.

Μετά την επιτυχία του 1988 ο εμβληματικός ήρωας φαντασίας επιστρέφει με το πρόσωπο του Μάικλ Κίτον. Ο οσκαρικός ηθοποιός, με καρτουνίστικη μεταμόρφωση, πλαισιώνεται από τους Γουίλεμ Νταφόε, Τζένια Ορτέγκα, Γουινόνα Ράιντερ, Τζάστιν Θερού, Μόνικα Μπελούτσι κ.α. Η εν λόγω επίσημη πρεμιέρα αναμένεται να αναστατώσει το Lido, αλλά στο κόκκινο χαλί αναμένονται πολλά μεγάλα ονόματα που πέρυσι έλειψαν λόγω των απεργιών στο Χόλιγουντ.

Επιπλέον, εκτός από τις καθιερωμένες προβολές, αναμένονται Conversations και Masterclasses στην ολοκαίνουρια Match Point Arena, που έχει στηθεί στο Tennis Club Venezia. Η βετεράνος της μεγάλης οθόνης Σιγκούρνι Γουίβερ, η οποία θα λάβει Τιμητικό Χρυσό Λέοντα για το σύνολο της καριέρας της μαζί με τον επίσης τιμώμενο σκηνοθέτη Πίτερ Γουέαρ,  αλλά και ο διάσημος πρωταγωνιστής Ίθαν Χοκ θα μιλήσουν και θα διδάξουν σε live streaming.

Τα Conversations of The Art and Craft of Cinema περιλαμβάνουν και κουβέντα με τον συνθέτη Νικόλα Πιοβάνι (βραβευμένο με Όσκαρ για τη μουσική της ταινίας «Η Ζωή Είναι Ωραία»), τον εμβληματικό σκηνοθέτη Κλοντ Λελούς, την τραγουδίστρια, συνθέτη και ηθοποιό Μπαρμπαρά Πραβί και το γόη της αμερικάνικης κινηματογραφικής βιομηχανίας Ρίτσαρντ Γκιρ. Ανυπομονούμε.

Ειδήσεις Τώρα

Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ ως «Κορίτσια του Αλμοδόβαρ» στην ισπανική Vogue

Ωρα για «μελέτη»: Οι πιο trendy τσάντες του φθινοπώρου, σε σχήματα και χρώματα

Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Κατέκτησαν το Mixed Madness US Open και το πανηγύρισαν με ένα τρυφερό φιλί

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View