Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη "πρώτη" του Απόλλωνα- Ανακοίνωσε μεταγραφή

Πραγματοποιήθηκε η επίσημη "πρώτη&q...

Την πρώτη του προπόνηση έκανε ο Απόλλωνας στο κλειστό της Περιβόλας

Με βλέψεις και όνειρα ξεκίνησε την προετοιμασία της η ομάδα του Απόλλωνα.

Ξεκίνησε το νέο ταξίδι των "μελανόλευκων" στην National League 1, με το πρωταθλητισμό να αποτελεί μονόδρομος για την ιστορική ομάδα.

Το παρών στην επίσημη "πρώτη" έδωσε ο πρόεδρος Γιώργος Αθανασίου, ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ψυχογιόπουλος με το συνεργάτη του Κώστα Μπαλτζώη καθώς και όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Ακόμη η ομάδα του Απόλλωνα ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Θανόπουλου από τον Αίολο Αγυιάς. Ο έμπειρος γκαρντ παρευρέθηκε κανονικά στην πρώτη συγκένρωση της νέας του ομάδας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Με χαμόγελα και όρεξη για δουλειά έγινε το απόγευμα της Τρίτης, στο κλειστό μας γήπεδο στην Περιβόλα, η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας με την οποία ξεκίνησε η προετοιμασία της ενόψει της φετινής χρονιάς, όπου θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της National League 1.

Εκ μέρους της διοίκησης του Απόλλωνα bss παραβρέθηκαν όλα τα μέλη του ΔΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Αθανασίου, τον τεχνικό Γιάννη Ψυχογιόπουλο με τον συνεργάτη του Κώστα Μπαλτζώη και όλοι οι παίκτες μας.

Πριν την έναρξη της προετοιμασίας ο Γιάννης Ψυχογίοπουλος, μιλώντας στους εκπρόσωπους των ΜΜΕ, δήλωσε: «Είναι μια νέα αρχή, σίγουρα θα είναι δύσκολη και μακρά αυτή η πορεία, έχουμε πολλούς μικρούς στόχους μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος. Ο πρώτος είναι μια φτιάξουμε μια ομάδα συνεκτική, συμπαγής που κάθε μήνα θα βελτιώνεται και θα έχει ένα καλύτερο πρόσωπο, μόλις τον πετύχουμε θα πηγαίνουμε στον επόμενο. Θέλω να καλέσω όλους τους παίκτες, το επιτελείο, τους παράγοντες, τους φιλάθλους μας για να δώσει ο καθένας ότι μπορεί για να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλή χρόνια και με υγεία».

Εκ μέρους των παικτών, ο αρχηγός Γιάννης Μολφέτας τόνισε: «Είμαστε μια νέα ομάδα, με νέο προπονητή και νέους παίκτες. Πρώτα από όλα πρέπει να γίνουμε ομάδα, μπορεί η Α1 Εθνική να είναι Α1 Εθνική, όμως η κάθε κατηγορία έχει τις δικές της δυσκολίες, είναι δύσκολη κατηγορία, με τις ιδιαιτερότητες της, εμείς δεν θα σταθούμε εκεί, το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε μια οικογένεια, να έρθει ο κόσμος της Πάτρας στο γήπεδο, να μας στηρίξει και μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε, να παίξουμε καλό μπάσκετ και τα θετικά αποτελέσματα θα έρθουν».

Πριν από την έναρξη της προπόνησης στους παίκτες, μίλησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα bss Γιώργος Αθανασίου ο οποίος μεταξύ άλλων, υπογράμμισε: «Ο Απόλλων πάντα θα είναι εδώ με όλες τις συνθήκες. Να έχουμε υγεία και θα πάμε πάρα πολύ καλά, σε πρώτη φάση θέλουμε να παρουσιάσουμε μία δυνατή ομάδα».

Επίσης, μίλησε και ο γενικός αρχηγός του τμήματος μπάσκετ, Βασίλης Λιανός ο οποίος τους καλωσόρισε στην Πάτρα και τους υποσχέθηκε ότι η διοίκηση θα είναι στο πλευρό τους σε ότι χρειαστούν.

Στην σημερινή προπόνηση συμμετείχαν οι Φώτης Παπαφωτίου, Γιάννης Βόικος, Αγγελος Ρόζος, Λευτέρης Παγώνης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος, Παύλος Γεραμάνης, Φώτης Ζούμπος, Ανδρέας Μάρκου, Γιάννης Μολφέτας, Ανδρέας Χαϊκάλης, Γιώργος Βετούλας, Λεωνιδας Βαλκανάς, Γιώργος Μηλιτσόπουλος, Γιάννης Αναστασόπουλος και Γιάννης Θανόπουλος.

Επίσης το «παρών» έδωσε σύσσωμο το επιτελείο της ομάδας μπάσκετ, ο τιμ μάνατζερ Κώστας Ρακιντζής, ο γιατρός Πάνος Αντζουλάς, ο φυσιοθεραπευτής Άγγελος Μασούρας, ο γυμναστής Δημήτρης Κοτσίρης και ο φροντιστής Τίμος Αντωνίου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports