Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Στη ΝΕΠ θα αγωνίζεται ο Γιώργος Γουρδούπης

Στη ΝΕΠ θα αγωνίζεται ο Γιώργος Γουρδούπης

Το σκουφάκι των "δελφινιών" θα φορέσει ξανά ο Γιώργος Γουρδούπης

Επίσημα παίκτης της ΝΕΠ είναι ο 20χρονος περιφερειακός Γιώργος Γουρδούπης.

Η Ναυτική Ένωση Πατρών ήρθε σε συμφωνία με το νεαρό πολίστα ο οποίος θα κάνει τη δεύτερη θητεία του στην ομάδα.

Ο Γουρδούπης αναμένεται να βοηθήσει αρκετά τα "δελφίνια" στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Επίσης στην ομάδα της ΝΕΠ θα αγωνίζεται και ο Αριστοτέλης Αναγνώστου (γεν. 2003) ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Γουρδούπη, τον οποίον καλωσορίζει και πάλι στις τάξεις της ομάδας μας.

Ο 20χρονος μαχητικός περιφερειακός είχε αγωνιστεί και πρόπερσι στη ΝΕΠ και με τον ενθουσιασμό και την ποιότητά του μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην πισίνα, κατά την επιστροφή των «δελφινιών» στην Α1 Εθνική Ανδρών του πόλο.

«Είμαι χαρούμενος που θα ξαναπαίξω στη ΝΕΠ. Ευχαριστώ τον προπονητή μου και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν. Μας περιμένει σκληρή δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες μου, προκειμένου να παίξουμε ωραίο πόλο και να επιτύχουμε τους στόχους μας στη μεγάλη κατηγορία», δήλωσε ο Γιώργος Γουρδούπης, ο οποίος έχει θητεία σε όλες τις "μικρές" Προεθνικές ομάδες.

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την απόκτηση του Αριστοτέλη Αναγνώστου και τον καλωσορίζει στις τάξεις της ομάδας. Ο διεθνής με την Εθνική μας ομάδα πόλο των Νέων Ανδρών είναι γεννημένος το 2003 κι αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Στο παρελθόν έχει φορέσει το σκουφάκι του Πανιωνίου και του Περιστερίου και διαθέτει και ταλέντο και ικανότητα για να φυλάξει την εστία της ομάδας μας στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής Ανδρών του πόλο.

Καλή επιτυχία!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports