Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα είναι εξαιρετικά τυχερά έως τις 25 Αυγούστου

Aral Tasher / Unsplash

Aral Tasher / Unsplash

«Επενδύστε σε ό,τι σας δίνει χαρά»

Η εβδομάδα ξεκίνησε με μία μαγική ευθυγράμμιση του Ήλιου και του Ερμή στον Λέοντα, συνωμοτώντας ώστε να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε ένα νέο ταξίδι στη ζωή σας.

Τα λόγια σας συντονίζονται με τις πράξεις σας κάτω από το ζώδιο του Λέοντα, βοηθώντας σας να δεχτείτε την αφθονία που φέρνει η θετικότητα και η πληρότητα.

Καθώς συνειδητοποιείτε ότι μπορείτε να διαλέξετε τη χαρά και με την τύχη να σας ευνοεί ώστε να προσελκύσετε τη ζωή που θέλετε, αξιοποιείτε την ενέργεια του Λέοντα, αργότερα μέσα στην εβδομάδα, καθώς  θα οργανώνετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

 Την Πέμπτη, 22 Αυγούστου, ο Ήλιος κατευθύνεται προς την Παρθένο, ξεκινώντας μία νέα ζωδιακή εποχή, λίγο πριν η Εστία (Vesta) επιστρέψει σε αυτό το ζώδιο της γης. Η ενέργεια του Παρθένου εξαγνίζει, ανανεώνει, σας βοηθά να επουλώσετε τα κομμάτια που εαυτού σας που έπρεπε να υποφέρουν πριν να γνωρίσετε την επιτυχία.

Δεν υπάρχει λόγος να ζείτε τη ζωή σας στη θλίψη. Δεν χρειάζεται να είστε εξαντλημένοι, εξουθενωμένοι ή αποθαρρημένοι από τη ζωή σας. Αντίθετα, οφείλετε να επενδύσετε σε ό,τι δίνει χαρά στην ψυχή σας.

Όσο περισσότερο κάνετε αυτό που θέλει η ψυχή σας, τόσο πιο τυχεροί και επιτυχημένοι θα γίνεστε. Ακτινοβολείτε περισσότερη ευτυχία και απολαμβάνετε μικρές χαρές, οι οποίες ολοένα και συσσωρεύονται, δημιουργώντας μία ζωή που περιστρέφεται γύρω απ’ όλα όσα σας γεμίζουν.

Τρία ζώδια θα είναι πιο τυχερά αυτή την περίοδο. Τα άστρα τα ευνοούν και το σύμπαν τους κλείνει το μάτι.

 Τα τρία πιο τυχερά ζώδια από σήμερα έως τις 25 Αυγούστου
Αιγόκερως
Τοξότης
Κριός

Αιγόκερως
Αγαπητοί Αιγόκεροι, όλα θα βελτιωθούν. Την Πέμπτη 22 Αυγούστου, ξεκινά η περίοδος του Παρθένου, φέρνοντας τύχη, αφθονία, νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Εκτός από το ότι είναι μία περίοδος γεμάτη με νέες πιθανότητες, εσείς θέλετε περισσότερη περιπέτεια στη ζωή σας και είστε έτοιμοι ν’ αναλάβετε κάποια ρίσκα.

Ήδη διαχειριστήκατε τα αισθήματα που προκάλεσαν οι αλλαγές στη ζωή σας καθώς και τα πρόσφατα οφέλη στην εργασία σας. Αυτή την περίοδο μπορείτε να πάτε πέρα από αυτά και ν’ αποφασίσετε μόνοι σας τι θέλετε πραγματικά να ζήσετε.

Αντί να σκέφτεστε ορθολογικά, προσπαθήστε να συντονιστείτε με το ένστικτό σας και αρχίστε να το ακούτε περισσότερο. Αντιμετωπίζετε  την αφθονία και την επιτυχία με πολύ ορθολογικό τρόπο και ενώ, βρίσκετε ανταπόκριση και πετυχαίνετε, δεν πειράζει αν κάνετε ένα διάλειμμα από τα συνηθισμένα και πείτε απλά «ναι» σε ό,τι γεμίζει την ψυχή σας.

Με τον Παρθένο να κυβερνά τον οίκο της τύχης, το έδαφος, ο σχεδιασμός, η λογική φύση του, ταιριάζει με τη νοοτροπία σας, αυξάνοντας την αφθονία και την εμπειρία της ζωής.

Πρέπει κάποια στιγμή να εμπιστευτείτε τις αποφάσεις σας. Αφήστε τον εαυτό σας να είναι αυθόρμητος αυτή την περίοδο, πιστέψτε σ’ αυτής τις συναρπαστικές ευκαιρίες που προκύπτουν και να θυμάστε ότι η ζωή δεν περιστρέφεται γύρω απ’ την επιτυχία αλλά και από τη χαρά.

Τοξότης
Επιτέλους, Τοξότες, είναι καιρός ν’ απολαύσετε τους καρπούς όλης της δουλειάς που κάνατε αθόρυβα! Το Σάββατο, 24 Αυγούστου, η Βέστα επιστρέφει στον Παρθένο, βοηθώντας σας να διεκδικήσετε επαγγελματικά, όσα πραγματικά επιθυμούσατε.

Αυτό σημαίνει ότι οι περισπασμοί και οι αμφιβολίες στη ζωή σας, ολοένα και θα μειώνονται. Τοξότες, είστε συγκεντρωμένοι, αφοσιωμένοι και έτοιμοι να αφιερωθείτε στην επιτυχία σας. Αυτή την περίοδο εντείνεται η προσοχή και η σχολαστικότητά σας. Το σημαντικό είναι να εμπιστεύεστε το ένστικτό σας και ν’ αφήσετε αυτό χάρισμα να σας κατευθύνει σε ό,τι κάνετε.

Όπως και σε άλλους τομείς της ζωής σας, Τοξότες, στη δουλειά σας ακολουθείτε μια δαιδαλώδη προσέγγιση, καθώς έχετε ανάγκη από περισσότερο χρόνο μέχρι να καταλάβετε τον σκοπό της εργασίας. Πρώτα βιώνετε τα πάντα και στη συνέχεια ξεδιαλύνετε αυτό που πρέπει να κάνετε.

Αν και οι οικονομικές απολαβές είναι πάντα ένας αποφασιστικός παράγοντας όλων σας των αποφάσεων, πρέπει να διασφαλίζετε την ισορροπία ανάμεσα στην οικονομική άνεση και την ευχαρίστηση που αντλείτε από την εργασία σας. Μπορεί το χρήμα να είναι σημαντικό, αλλά πρέπει η δουλειά που κάνετε να σας ικανοποιεί πραγματικά.

Αυτή την περίοδο δεν χρειάζεται να πάρετε κανένα μεγάλο ρίσκο. Πρέπει όμως να εστιάσετε στη συνολική εικόνα, και όχι μόνο στις λεπτομέρειες, ώστε να έχετε την αναγνώριση που σας αξίζει.

Κριός
Κριοί, η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά, και από σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να νιώσετε την αξία του ελεύθερου χρόνου. Τη Δευτέρα ο  Ερμής και ο Ήλιος ενώνονται στον Λέοντα, σχηματίζοντας έναν ηλιόφωτο πλανήτη. Πρόκειται για μία απίστευτα τυχερή μετάβαση, ακόμη και με τον Ερμή ανάδρομο, ειδικά από τη στιγμή που πραγματοποιείται στον οίκο της χαράς, της ευχαρίστησης και της αγάπης.

Κριοί, αυτή την περίοδο, εστιάζετε στην απόλαυση της ζωής – δεν προσπαθείτε γι’ αυτή, δεν κάνετε κόπο, αλλά απολαμβάνετε αβίαστα κάθε τι επιλέγετε να κάνετε. Το πιο μαγικό απ’ όλα είναι ότι, αλλάζοντας προτεραιότητες,  θ’ αρχίσετε να προσελκύετε περισσότερα από αυτά που θέλετε.

Ο Ερμής και ο Ήλιος στον Λέοντα, δεν σας βοηθούν μόνο να συντονίσετε τις λέξεις με τις πράξεις σας, αλλά είναι και η βάση για ένα νέο ξεκίνημα. Σ’ αυτή την περίπτωση, αυτή είναι στ’ αλήθεια η αρχή της χαράς της πρωτοβουλίας κάθε απόφασης που παίρνετε. Φυσικά, μπορεί να συναντήσετε και εμπόδια στον δρόμο σας, αλλά αυτή τη φορά θα νιώθετε διαφορετικά, επειδή ξέρετε ότι μπορείτε να κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί.

Αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή, το σπίτι που δημιουργείτε, ακόμη και τη συντροφική σας σχέση. Αν λοιπόν κάτι από αυτά δεν σας ευχαριστεί πλέον, είναι καιρός να το αποχαιρετήσετε. Δημιουργήστε χώρο για όσα επιθυμείτε. Πιστέψτε ότι θα ζήσετε τη ζωή των ονείρων σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να την επιλέξετε!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being