Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Λίλι Κόλινς: Ταγμένη στο «Scandi style» ως οικοδέσποινα, ψηφίζει απλότητα και πολύ ξύλο

Λίλι Κόλινς: Ταγμένη στο «Scandi style» ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πρωταγωνίστρια του «Emily in Paris» ζει στο Λος Αντζελες και άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στη Vogue

Η star του Netflix, Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Εmily in Paris» υποδέχθηκε στο σπίτι της το περιοδικό Vogue.

Καμάρωσε μάλιστα για το δημοσίευμα με φωτογραφική ανάρτηση στο Instagram. Η ίδια αποκαλεί το ύφος στη διακόσμηση «mid-century California meets Scandinavian» και εξηγεί πως μένει σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά του ανατολικού Λος Αντζελες, ιδανική για απομόνωση και επαφή με τη φύση. Εδώ τις Κυριακές, βολτάρει ανενόχλητη με το σύζυγο Τσάρλι Μακ Ντάουελ και το σκύλο τους και απολαμβάνει πρωινό στα αγαπημένα της στέκια. Χαίρονται όμως πολύ αν καταφέρουν να μείνουν all day home.

Στους εσωτερικούς χώρους της κατοικίας έχει δημιουργηθεί ένα χαλαρωτικό περιβάλλον βασισμένο στη «σχολή» του λεγόμενο Scandi style.

Το ακίνητο ήταν ιστορικό και έγινε ολοκληρωτική ανάπλαση σε συνεργασία με την interior designer Έμιλι Φάρναμ. Διατηρήθηκαν τα τσιμεντένια δάπεδα αλλά χρησιμοποιήθηκε άφθονο ξύλο σε επενδύσεις και επίπλωση. Παντού επικρατεί η χρωματική αρμονία των γήινων τόνων και οι απλές γραμμές. Στην είσοδο φιγουράρει ένα δέντρο μπονσάι. Deco items όπως ένα παλιό ρολόι, παιδικά βιβλία, νουβέλες του Στάινμπεκ, λευκώματα μαγειρικής του φημισμένου και πρωτοποριακού εστιατορίου Noma χαρίζουν στα δωμάτια προσωπικό χαρακτήρα.

Το ζευγάρι αγαπάει πολύ τη Σκανδιναβία και αγόρασαν ένα σπίτι εκεί, αλλά στο Λος Αντζελες σχεδίασαν τους χώρους πριν από αυτή την αγορά. Η Λίλι ποζάρει τοποθετώντας στα βάζα αγριολούλουδα. Ο κήπος διαμορφώθηκε με πρότυπο τις καλλιέργειες του Noma στην Κοπεγχάγη.

 

Κείμενο Elise Taylor, φωτογραφίες Justin Chung – πηγή Instagram/Vogue

Ειδήσεις Τώρα

Λευκό μπαλούν και ροζ φτερά: Η διάσημη influencer Λεονί Χαν αρραβωνιάστηκε στο Πόρτο Φίνο

Τίλντα Σουίντον και Τζούλιαν Μουρ ως «Κορίτσια του Αλμοδόβαρ» στην ισπανική Vogue

Τριπλασιάζονται οι θάνατοι από τη ζέστη μέχρι το τέλος του αιώνα σύμφωνα με έρευνα - Και η Ελλάδα στις χώρες κινδύνου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View