Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ κατά την Πολιτική Γραμματεία- Αποχώρησαν 8 άτομα από την ομάδα των 87

Πολάκης: Έθεσε θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ ...

Τι ανέφερε

Νεότερη ενημέρωση 

Αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας οκτώ άτομα που πρόσκεινται στην ομάδα των «87». Λίγο νωρίτερα ο Παύλος Πολάκης είχε θέσει ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Ειδικότερα, αποχώρησαν οι Ολγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια και Ελένη Συμεωνίδου. Σε κείμενό τους λένε «οχι» στην εισήγηση του προέδρου για τα ΜΜΕ του κόμματος, καθώς και στην είσοδό του στη Βουλή μέσω του ψηφοδελτίου Επικρατείας. «Η άρνηση να δοθούν οικονομικά στοιχεία στην Π.Γ. σημαίνει πολλά για τους κανόνες που επιβάλλονται στον Νέο ΣΥΡΙΖΑ, που μόνο την αριστερά δεν εκφράζουν», τονίζουν χαρακτηριστικά σε κείμενό τους. 

Πρώτη ενημέρωση 16:40

Θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία έθεσε σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας ο Παύλος Πολάκης.

Κατά της ίδιες πηγές, ο ανεξάρτητος βουλευτής -που παραμένει ωστόσο μέλος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης- τόνισε πως «χρειάζεται πρόγραμμα και μια μεγάλη προοδευτική συμμαχία», και σημείωσε στη συνέχεια πως «η σημερινή ηγεσία δεν μπορεί».

Ο ίδιος δήλωσε μάλιστα «παρών» λέγοντας κατά τις ίδιες πηγές πως «θα φανεί χρήσιμος».

«Δεν σηκώνω το γάντι»: φέρεται να απάντησε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης, στον βουλευτή Χανίων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις