Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Όλοι εναντίον όλων στον ΣΥΡΙΖΑ

Όλοι εναντίον όλων στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από τη μία δεν σήκωσε το γάντι στον Παύλο Πολάκη ενώ από την άλλη επιτέθηκε με δριμύτητα κατά των 8

«Όλοι εναντίον όλων», μετά το χθεσινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία ακόμα σύγκρουση να ταλανίζει την αξιωματική αντιπολίτευση.

Οι τροχιοδεικτικές βολές των προηγούμενων ημερών έγιναν πραγματικά πυρά με τον Παύλο Πολάκη να σηκώνει πρώτος το όπλο και να «πυροβολεί» τον Στέφανο Κασσελάκη, αμφισβητώντας τη δυνατότητα της ηγεσίας να δώσει εναλλακτική απέναντι στη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Παράλληλα, ο κ. Πολάκης, σε μια κίνηση είχε προαναγγελθεί από το βράδυ της Τετάρτης δήλωσε «παρών» στη διεκδίκηση της Προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγα λεπτά αργότερα τα οκτώ μέλη της ΠΓ που πρόσκεινται στους «87» και έχουν αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα (Όλγα Γεροβασίλη, Αλέκος Φλαμπουράρης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιάννης Ραγκούσης, Κώστας Ζαχαριάδης, Ζωή Καρκούλια και η Ελένη Συμεωνίδου) εξέφρασαν τις διαφωνίες τους τόσο για την εισήγηση του Στέφανου Κασσελάκη για τα κομματικά ΜΜΕ, όσο και για άλλες πολιτικές επιλογές, όπως η προσπάθεια να μπει στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, δια της παραίτησης του Όθωνα Ηλιόπουλου και καταγγέλλοντας «δολοφονίες χαρακτήρων» αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

 Η αντίδραση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης από τη μία δεν σήκωσε το γάντι στον Παύλο Πολάκη ενώ από την άλλη επιτέθηκε με δριμύτητα κατά των 8, αναρωτώμενος αν ανήκουν πραγματικά στον ΣΥΡΙΖΑ ή αν εξυπηρετούν κάποιο σχέδιο, «διαπλεκόμενης Κεντροαριστεράς», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε τα 8 μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, αν θέλουν αλλαγή ηγεσίας, να βρουν υποψήφιο και να πάνε σε νέα εκλογική αναμέτρηση. Ο Σ. Κασσελάκης με χθεσινή ανακοίνωσή του δείχνει διάθεση να αποτρέψει μιας ευθεία σύγκρουση με τον Παύλο Πολάκη.

 «Θα συναντηθώ με τον Παύλο, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα» αναφέρει στη σχετική του ανάρτηση την ώρα που δείχνει πρόθυμος να εξετάσει σοβαρά τις καταγγελίες του βουλευτή Χανίων για την επίσης βουλευτή του κόμματος, Αθηνά Λινού.

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις