Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πολύς λόγος για τα κοστούμια Chloe της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις

Πολύς λόγος για τα κοστούμια Chloe της υ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Επιμένει στο power dressing που αντιπροσωπεύει την αμιγώς πολιτική διάσταση της παρουσίας της

Σταθερή επιλογή της -πολυσυζητημένης τις τελευταίες μέρες – Κάμαλα Χάρις, τα κομψά γυναικεία κοστούμια με ετικέτα του ανανεωμένου, γαλλικού οίκου Chloe.

Η πρώτη μαύρη αντιπρόεδρος των Δημοκρατικών που θα διεκδικήσει το θρόνο της προεδρίας των ΗΠΑ, επιμένει στο λεγόμενο power dressing για να υπογραμμίσει την ισχυρή πολιτική της προσωπικότητα. Από το «σοβαρό» ειδησεογραφικό Τύπο μέχρι life style περιοδικά όπως Vogue και WWD, οι ενδυματολογικές επιλογές της έχουν χαιρετηθεί ως σύνδεση της μόδας με την κοινωνία.

Η Κάμαλα φοράει διαρκώς custom made κοστούμια και πρόσφατα τα προτιμάει μεσάτα, σε γραμμές που κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

Εκανε μεγάλη εντύπωση π.χ. το camel κοστούμι της στο Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών στο Σικάγο- μια απόχρωση που δεν συνηθίζεται σε τέτοιες περιστάσεις (και κάποτε ο Ομπάμα είχε κατηγορηθεί που ντύθηκε με αυτό το χρώμα). Mόλις χθες στην τελική μέρα του συνεδρίου, γοήτευσε με αντίστοιχο σύνολο σε σκούρο μπλε και αποθεώθηκε στο λόγο της για την αποδοχή του χρίσματος της υποψηφιότητας. Το συνδύασε με αιθέρια μπλούζα με φιόγκο στον ίδιο, σικάτο τόνο. Mεταξύ άλλων, υποσχέθηκε κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και τέλος στην παρακμή του μεταναστευτικού συστήματος.

Η 59χρονη πρώην γενική εισαγγελέας της Καλιφόρνια έχει συνδέσει το όνομά της με υποθέσεις παιδικής κακοποίησης και κατασχέσεις κατοικιών ενώ αργότερα, ως γερουσιαστής προώθησε τα γυναικεία δικαιώματα και συνδέθηκε με ακτιβιστικές οργανώσεις. Εχοντας «χτίσει» ένα ηγετικό προφίλ υπέρ των μεταρρυθμίσεων σε πολλά μέτωπα, θεωρείται η ιδανική διάδοχος του Μπάιντεν.

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ CHEMENA

Τα looks της σχεδιάζονται από τη νέα creative director της Chloe, Chemena Kamali. Μια γυναίκα γερμανικής καταγωγής, που αναβάθμισε το label, σε σημείο να διαμορφώνει τα trends της σαιζόν fall winter 2024- 2025. (Η Chemena επαναφέρει καταρχήν το ξεχασμένο boho με τις πρώτες ψύχρες, προτείνοντας αέρινους seventies μαδύες με πτυχές και με φρου φρου καταλήξεις αλλά και trench coats με κάπες).

Ετσι, η Κάμαλα όχι μόνο προβάλλει το δικό της δυναμισμό στην πολιτική, αλλά στηρίζει ένα επίκαιρο γυναικείο όνομα στη διεθνή μόδα, λανσάροντας ταυτόχρονα τις ισχυρές τάσεις του ανδρόγυνου, του tailoring και των μονοχρωματικών αμφιέσεων.

Ειδήσεις Τώρα

Ξεκίνησαν οι πρώτες δοκιμές εμβολίου για τον καρκίνο του πνεύμονα: «Πρωτοποριακό», λένε οι γιατροί

Λίλι Κόλινς: Ταγμένη στο «Scandi style» ως οικοδέσποινα, ψηφίζει απλότητα και πολύ ξύλο

Λευκό μπαλούν και ροζ φτερά: Η διάσημη influencer Λεονί Χαν αρραβωνιάστηκε στο Πόρτο Φίνο

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View