Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μεγάλη τύχη έως τις 22 Σεπτεμβρίου

ΦΩΤΟ pixabay

ΦΩΤΟ pixabay

Δείτε αναλυτικά

Βρισκόμαστε ήδη στα μέσα του ζωδιακού κύκλου στον Παρθένο. Με την έξοδο του Ήλιου από τον Λέοντα και την είσοδό του στον Παρθένο στις 22 Αυγούστου, να προσέχετε τις αλλαγές στην ενέργεια.

Αυτή η κατάσταση που θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Ο Παρθένος, με κυβερνήτη τον Ερμή (όπως και ο Δίδυμος), μπαίνει σε μία αστρολογική περίοδο που θα την χαρακτηρίζουν πολλές διανοητικές αποχρώσεις. Ως ζώδιο της γης, ο Παρθένος προτιμά να λειτουργεί περισσότερο πρακτικά και προσγειωμένα σε σχέση με τους Διδύμους.

 Με αυτές τις πλανητικές κινήσεις 3 ζώδια θα είναι εξαιρετικά τυχερά την εποχή του Παρθένου. Ας ανακαλύψουμε τι επιφυλάσσουν οι αστρολογικές μεταβάσεις για: Παρθένους, Κριούς και Ιχθύες.

Τα 3 ζώδια που θα έχουν μεγάλη τύχη την περίοδο έως τις 22 Σεπτεμβρίου
Παρθένος
Κριός
Ιχθύες

Παρθένος
Παρθένοι, αυτός είναι ο μήνας σας. Πρέπει να είστε ενθουσιασμένοι ως τα ευνοημένα παιδιά του σύμπαντος. Αυτή η περίοδος, ευνοεί τις ελπίδες, τα όνειρα και τους στόχους σας. Απλά, να είστε προσεκτικοί ώστε να μην σαμποτάρετε τον εαυτό σας με την αυτοκριτική. Αυτή την περίοδο, έχετε πολλές αναδρομές που μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σας αν δεν είστε αποφασιστικοί.

Πιο τυχεροί θα είναι εκείνοι με τον Ήλιο, τον Ερμή ή την Αφροδίτη στον Παρθένο. Αν όμως έχετε φεγγάρι ή στον Παρθένο ή τους Διδύμους, ή ακόμη και τον Ερμή στους Διδύμους μαζί με άλλη θέση στον Παρθένο, τότε σίγουρα θα ευνοηθείτε, απλά όχι το ίδιο έντονα.

Οι Παρθένοι ενθαρρύνονται να εστιάσουν στους στόχους και τις προτεραιότητές τους. Μπορείτε να πετύχετε πολλές φιλοδοξίες σας στη διάρκεια αυτού του μήνα. Ορισμένοι από εσάς, αφήνετε πίσω σας τον ανταγωνισμό, αφού έχετε τόσο τον Ήλιο όσο και τον Ερμή στο ζώδιό σας. Η Αφροδίτη στον Παρθένο από την άλλη, θα φέρει  τύχη κατά την περίοδο του Παρθένου μόνο όταν οι Παρθένοι θα είναι δεκτικοί. Να έχετε επίγνωση των σκέψεων και των επιθυμιών σας, να είστε ανοιχτοί στη θετική συνωμοσία του σύμπαντος.

 Κριός
Η εποχή του Παρθένου θα είναι ιδιαίτερα όμορφη για τους Κριούς! Ακόμη περισσότερο, αν έχετε τον Ήλιο ή του φεγγάρι στον Κριό. Για όσους έχουν τουλάχιστον μια θέση στον Παρθένο, η τύχη θα είναι περισσότερο ευνοϊκή. Άρα, η γενιά του Πλούτωνα στον Παρθένο μπορεί να περιμένει με αισιοδοξία αυτόν τον μήνα. Ο Ήλιος στον Κριό σημαίνει συμπόνοια και φροντίδα από τον περίγυρο κατά την περίοδο του Παρθένου. Μπορεί ακόμη και άγνωστοι ή απλοί γνωστοί να θέλουν να σας βοηθήσουν.

Μην ξεχάσετε να δείξετε ευγνωμοσύνη για να διασφαλίσετε ότι η ενέργεια θα συνεχίσει να ρέει θετικά. Να είστε υπομονετικοί, επειδή η εποχή του Παρθένου απαιτεί περισσότερο χρόνο και να είστε βέβαιοι ότι τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο που πρέπει.

Η Σελήνη στον Κριό μπορεί να είναι μια κάπως απρόβλεπτη περίοδος την εποχή του Παρθένου. Ίσως να μην βλέπετε με ενθουσιασμό τις νέες εμπειρίες, επειδή σας ξυπνούν πληγές από το παρελθόν και σας αναγκάζουν να αντιμετωπίζετε όσα καταπιέζατε για καιρό. Όλα αυτά, όμως, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το παρελθόν και να επουλώσετε τις πληγές σας.

Ιχθύες
Ιχθύες, ετοιμαστείτε για έναν πολύ ενδιαφέροντα ζωδιακό μήνα, με την περίοδο του Παρθένου. Ως το ακριβώς αντίθετο από το ζώδιο του Παρθένου, μπορεί να αναρωτιέστε αν είναι δυνατόν να είστε τυχεροί κατά τη διάρκεια του μήνα του αλλά, δεν πρέπει να ανησυχείτε καθόλου. Οι αστρολογικές μεταβάσεις του 2024 σας ευνοούν. Όσοι έχετε Ήλιο, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στους Ιχθύς, θα είστε ιδιαίτερα τυχεροί.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες και ο Άρης στους Ιχθύες, θα φέρουν την ίδια τύχη. Η εσωτερική σας δύναμη και τα ταλέντα αναδεικνύονται και καλλιεργούνται μέσα από πολλές, άλλες αναμενόμενες και άλλες απροσδόκητες ευκαιρίες. Βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας, αλλά μην το παρακάνετε. Τώρα είναι η ώρα να επιβραδύνετε και να εκμεταλλευτείτε μία μία τις ευκαιρίες. Αν είστε καλλιτέχνης, αυτή την περίοδο θα απαλλαγείτε από τις αμφιβολίες σας και θα διώξετε τους τοξικούς επικριτές που δεν θέλουν να σας δουν να πετυχαίνετε.

Η Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι μια μαγική περίοδος για τα ερωτικά σας κατά τη διάρκεια της περιόδου του Παρθένου. Θα νιώσετε την αγάπη, τον έρωτα και την εκτίμηση. Να είστε ανοιχτοί στο καλό και πάντα θα ξέρετε προς τα που πρέπει να πάτε και τι πρέπει να αποφεύγετε. Επίσης, η διαίσθησή σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη. Αν και ο Παρθένος είναι το ακριβώς αντίθετο από εσάς ζώδιο, αυτό θα σας βοηθήσει να βρείτε τη δύναμη να εκλογικεύσετε τα συναισθήματά σας.

Τέλος, ο Ερμής στους Ιχθύες θα σας κάνει να συνειδητοποιήσετε πως δεν χρειάζεται να συμφωνείτε με όλους, φίλους ή συγγενείς. Θα σας οδηγήσει σε μια ανανεωμένη εξέλιξη και ωριμότητα, ενώ θα ενισχύσει τα έμφυτα χαρίσματά σας, τα οποία καταπιέζατε λόγω του φόβου των στερεοτύπων ή της κοινωνικής κατακραυγής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being