Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την σφαγή στο Ζόλινγκεν

Γερμανία: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την...

Tρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την επίθεση με μαχαίρι στην πόλη Ζόλινγκεν της δυτικής Γερμανίας , στην οποία τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες, Παρασκευή, σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων.

Λίγο νωρίτερα, επίσημη δήλωση με την οποία χαρακτηρίζει τρομoκρατική ενέργεια την σφαγή στο Ζόλινγκεν έκανε ο πρωθυπουργός της Ρημανίας Βεστφαλίας.

Ο Χέντρικ Βιστ, ο πρωθυπουργός του κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, δήλωσε σήμερα ότι η επίθεση με μαχαίρι κατά την οποία τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι οκτώ τραυματίστηκαν στην πόλη Ζόλινγκεν της δυτικής Γερμανίας ήταν “τρομοκρατική ενέργεια”.Αξίζει να σημειωθεί ότι η γερμανική εφημερίδα Bild μετέδιδε πως οι αρχές ερευνούσαν το σενάριο πίσω από την επίθεση να κρύβεται ο ISIS.

Αναφερόμενος στα θύματα και στους τραυματίες, ο αστυνομικός διευθυντής Τόρστεν Φλάις δήλωσε ότι οι νεκροί είναι ένας άνδρας 67 ετών, ένας 56 ετών και μια γυναίκα επίσης 56 ετών, ενώ τέσσερις δίνουν μάχη για την ζωή τους και ότι ο δράστης θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για τουλάχιστον τρεις ανθρωποκτονίες και πολλές απόπειρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις