Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός: Πώς έγινε η σύλληψη του κατηγορούμενου για τον βιασμό 16χρονης- Είναι φίλη του γιου του

Κολωνός: Πώς έγινε η σύλληψη του κατηγορ...

Φέρεται να την βίαζε στο αμάξι του, μέσα σε οικόπεδο

Έξω από το σπίτι της 16χρονης κοπέλας συνελήφθη ο 44χρονος που φέρεται να τη βίαζε επί σχεδόν δύο μήνες, στον Κολωνό.

Μάλιστα, πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν ότι ο δράστης γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του.

Συγκεκριμένα, έπειτα από έρευνες ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε το βράδυ της Πέμπτης 22 Αυγούστου να περνά από το σπίτι της ανήλικης με το αυτοκίνητο. Τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και αφού ακινητοποίησε το όχημά του και βγήκε από αυτό, κατά την προσέγγιση των Αστυνομικών και τις εντολές αυτών για ακινητοποίηση, στιγμιαία άλλαξε κατεύθυνση προκειμένου να τραπεί σε φυγή και να αποφύγει τον έλεγχο.

Ωστόσο αντιλήφθηκε ότι είχε περικυκλωθεί από Αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι ενημερώθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και τους συνέδραμαν. Αμέσως ακινητοποιήθηκε και ταυτοποιήθηκε, σε έλεγχο που του έγινε.

Φέρεται να την βίαζε στο αμάξι του, μέσα σε οικόπεδο

Ο πατέρας της 16χρονης κατέθεσε ότι ο δράστης είχε συνευρεθεί ερωτικά μαζί της, παρά την θέλησή της τουλάχιστον 10 φορές από τον Ιούνιο έως και τις 18 Αυγούστου 2024. Ο 44χρονος φέρεται να  βίαζε την ανήλικη μέσα στο αυτοκίνητό του σε ένα χωμάτινο οικόπεδο στην Αθήνα επί της οδού Ζηνοδώρου.

Έρευνα στο σπίτι του

Το μεσημέρι της Παρασκευής και παρουσία δικαστικού λειτουργού έγινε έρευνα στο σπίτι του, το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι.

Από τον κατηγορούμενο ελήφθη βιολογικό υλικό το οποίο θα αποσταλεί στη Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών προκειμένου πραγματοποιηθούν εργαστηριακές συγκριτικές εξετάσεις σχετικά με τυχόν γενετικό υλικό, που θα βρεθεί στα ρούχα της ανήλικης.

Παρουσία ψυχολόγου η εξέταση της ανήλικης

Το Τ.Α. Κολωνού ήρθε σε επικοινωνία με το Αυτοτελές Γραφείο Προστασίας Ανήλικων Θυμάτων «Σπίτι του Παιδιού», προκειμένου να οριστεί ραντεβού για την δικανική εξέταση της ανήλικης σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο, παρουσία παιδοψυχολόγου, σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία που ορίζεται στο άρθρο 227 Κ.Π.Δ. και χορηγήθηκε στην ανήλικη υπηρεσιακό σημείωμα για ιατροδικαστική εξέταση στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών. Ο δράστης οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στην ανάκριση και έλαβε προθεσμία για τις 27/8/2024.

 

Πηγή:enikos 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις