Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Θρήνος στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε από τη ζωή ο Σβεν Γκόραν Έρικσον

Θρήνος στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Έφυγε α...

Θλίψη στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο από το θάνατο του Σβεν Γκόραν Έρικσον

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας, Σβεν Γκόραν Έρικσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Θλίψη σκόρπισε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο η είδηση του θανάτου του Σβεν Γκόραν Έρικσον. Ο Σουηδός πρώην ομοσπονδιακός Τεχνικός της εθνικής Αγγλίας έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (26/08) σε ηλικία 76 ετών.

Ο Σουηδός έδωσε άνιση μάχη με τον καρκίνο ωστόσο δεν τα κατάφερε. Είχε ανακοινώσει τη διάγνωσή του τον περασμένο Ιανουάριο και στην καλύτερη περίπτωση θα είχε ένα χρόνο ζωής.

Πριν από λίγες ημέρες, ο Έρικσον μιλώντας σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, εξέφρασε ένα συγκλονιστικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα, αισθανόμενος ότι ο χρόνος του πάνω στη Γη ολοκληρώνεται.

"Είχα μία καλή ζωή. Νομίζω ότι όλοι φοβόμαστε τη μέρα που θα πεθάνουμε, αλλά η ζωή είναι και θάνατος. Πρέπει να μάθεις να το αποδέχεσαι όπως είναι. Ας ελπίσουμε ότι στο τέλος οι άνθρωποι θα πουν, ναι, ήταν καλός άνθρωπος, αλλά δεν θα το πουν όλοι αυτό.

Ελπίζω να με θυμάστε ως έναν θετικό τύπο που προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε. Μη λυπάστε, να χαμογελάτε. Σας ευχαριστώ για όλα, προπονητές, παίκτες, κόσμο, ήταν φανταστικό. Φροντίστε τον εαυτό σας και φρόντιστε τη ζωή σας. Και ζήστε το. Αντίο".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports