Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: Έκκληση να πέσουν οι τόνοι στον ΣΥΡΙΖΑ- Συνεδριάζει αύριο η ΚΟ

Κασσελάκης: Έκκληση να πέσουν οι τόνοι σ...

Η ανάρτησή του

Συνεδριάζει αύριο, Τρίτη 27 Αυγούστου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη. Η συνεδρίαση της ΚΟ θα πραγματοποιηθει στις 18:00 και θα ξεκινήσει με ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΚΟ πραγματοποιείται με φόντο το κλίμα έντασης που έχει δημιουργηθεί εντός του ΣΥΡΙΖΑ με φόντο και την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας την περασμένη Πέμπτη, όπου ο Παύλος Πολάκηςέθεσε θέμα ηγεσίας και οκτώ στελέχη της ομάδας των «87» αποχώρησαν. Ακόμη παραμένει άγνωστο το εάν ο κ. Κασσελάκης θα τοποθετηθεί δια ζώσης ή εξ αποστάσεως καθώς βρίσκεται ως γνωστό στην Κρήτη.

Σε παρέμβαση προχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκηςς, μετά το σάλο που προκλήθηκε για τις επιθέσεις που δέχθηκε η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ  Κατερίνα Νοτοπούλου αλλά και συνολικότερα το κλίμα που επικρατεί εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο Χ καταδικάζει τις επιθέσεις που δέχθηκε η κ. Νοτοπούλου, χωρίς όμως να αναφερθεί ονομαστικά σε αυτή, ενώ απευθύνει έκληση να πέσουν οι τόνοι της εσωκομματικής αντιπαράθεσης.

Στην ανάρτησή του και αφού αναφέρεται στο κλίμα που έχει δημιουργεί το τελευταίο διάστημα και συγκεκριμένα μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή δια ζώσης, στην τηλεόραση ή στην Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κοκ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις