Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κολωνός- Βιασμός 16χρονης: Τι αποκαλύπτει ο γιος του 44χρονου - Το βίντεο ντοκουμέντο

Κολωνός- Βιασμός 16χρονης: Τι αποκαλύπτε...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις

Ο 44χρονος για δύο μήνες, από τον Ιούνιο μέχρι και τις 19 Αυγούστου, φέρεται να βίαζε τουλάχιστον δέκα φορές την 16χρονη σε εγκαταλελειμμένο οικόπεδο, στην περιοχή του Κολωνού, πριν συλληφθεί από τις Αρχές.

Από την πλευρά του ο 44χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, τονίζοντας δεν την βίασε, αλλά είχαν σχέση. «Δεν βίασα την καταγγέλλουσα. Δεν θα έκανα ποτέ κάτι τέτοιο. Είχαμε σχέση και μάλιστα φανερή. Μάλιστα χώρισα με τη σύζυγο μου όταν μαθεύτηκε. Αυτό έγινε περίπου στα τέλη Ιουλίου. Ποτέ δεν την απείλησα για να προχωρήσουμε σε ερωτική πράξη. Το κορίτσι το γνώρισα όταν έκανε σχέση με το γιο μου. Δυστυχώς, ενέδωσα και έκανα σχέση μαζί της».

«Γνώριζα και τον πατέρα της. Υποψιάζομαι ότι η 16χρονη φοβήθηκε την αντίδραση του πατέρα της όταν θα μάθαινε για τη σχέση μας και το απέδωσε σε βιασμό. Η ίδια υποστηρίζει πως ένας φίλος της γνώριζε για όλα αυτά πριν 20 μέρες όμως, δεν προχώρησε σε καμία καταγγελία. Αν ανοίξουν το κινητό μου θα φανεί όλη η αλήθεια».

«Η 16χρονη αφού χωρίσαμε είχε σχέση με τον πατέρα μου» 
Τη δική του εκδοχή των γεγονότων έδωσε ο γιος του 44χρονου μιλώντας στο MEGA όπου μεταξύ άλλων παραδέχθηκε ότι διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την 16χρονη αλλά αφότου χώρισαν έμαθε ότι σύναψε σχέση με τον πατέρα του. 

«Την γνώρισα πέρυσι τέλη Ιουλίου από κοινή φίλη. Είχα σχέση με αυτό το κορίτσι από 10 Αυγούστου μέχρι τον Μάρτιο. Με τον πατέρα μου είχαν γνωριστεί, γιατί την είχα πάει στο σπίτι μου. Δεν μίλαγαν καθόλου περίεργα. Μιλούσαν όπως ένα πατέρας και μία κόρη. Ίσα ίσα ο πατέρας μου ενδιαφερόταν για εκείνη και την ρώταγε αν θέλει να φάει ή να πιει κάτι».

Μετά τον χωρισμό τους ο γιος του 44χρονου θα πει πως η 16χρονη επισκεπτόταν το σπίτι τους, ωστόσο δεν είχε δει τον πατέρα του να κάνει ποτέ σεξουαλική κίνηση, ενώ όταν έμαθε για τη σχέση τους, το μόνο που σχολίασε ήταν η μεγάλη διαφορά ηλικία τους.

«Από τη στιγμή που ήθελε και η κοπέλα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Είναι η ζωή της», είπε.

 «Την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε» καταγγέλουν συγγενείς της 16χρονης
«Έχει καταγραφεί από κάμερες που δεν ήξερε ότι υπήρχαν στην περιοχή. Την ώρα που δεχόταν τα ερωτικά μηνύματα, τον έπιασαν οι κάμερες που τους απαντούσε ενώ η 16χρονη ήταν δίπλα», είπε συγγενής της 16χρονης, ο οποίος τόνισε πως ο 44χρονος «την έστηνε κάτω από το σπίτι της και την παρακολουθούσε επί μέρες ολόκληρες».

 Το βίντεο ντοκουμέντο που επικαλείται η 16χρονη - «Με παγίδευσαν με το κινητό μου»
Μάλιστα η 16χρονη καταγγέλει και απόπειρα συγκάλυψης του περιστατικού ώστε να μην αποκαλυφθεί η αρρωστημένη δράση του 44χρονου. Όπως φαίνεται σε video της εκπομπής "Live News" του Mega, άτομα του περιβάλλοντος του 44χρονου προσπαθούν να της αποσπάσουν το κινητό τηλέφωνο ώστε να στείλει μήνυμα δήθεν να συνευρεθούν, για να καλύψουν τον 44χρονο και να αποκτήσει άλλοθι. Το βίντεο καταγράφηκε την Τρίτη 20 Αυγούστου, στην περιοχή που μένει η 16χρονη.

Στα πλάνα φαίνεται το ασημί ΙΧ του 44χρονου, στο οποίο φέρεται να λάμβαναν χώρα οι βιασμοί της 16χρονης. Το όχημα το οδηγεί ο γιος του δράστη και στη συνέχεια κατεβαίνουν ο κατηγορούμενος, ο γιος του και η νυν σύντροφός του.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 16χρονης, οι τρεις τους προσπάθησαν να ασκήσουν πίεση στη 16χρονη. Η σύντροφος του γιου του 44χρονου πήρε το κινητό της κοπέλας κι έπειτα στάλθηκε το επίμαχο μήνυμα που ζητούσε από τον 44χρονο να συνευρεθούν ερωτικά, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η πλευρά της ανήλικης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις