Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Παραμυθένιος γάμος στην Ακτή Αμάλφι για τον γόη «Chuck Bass» του Gossip Girl

Παραμυθένιος γάμος στην Ακτή Αμάλφι για ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

O γαμπρός με Αrmani και η νύφη με Alberta Ferretti σε επιβλητικό κάστρο δίπλα στη θάλασσα

O 37χρονος Βρετανός ηθοποιός Εντ Γουέστγουικ και η επίσης ηθοποιός και μοντέλο Ειμι Τζάκσον, στα 32 της χρόνια, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στην ειδυλλιακή ακτή Αμάλφι της Ιταλίας.

Αν και είχε προηγηθεί διακριτικός πολιτικός γάμος  στο Λονδίνο, το όμορφο ζευγάρι ήθελε να κάνει μια μεγαλύτερη, «ανοιχτή» γαμήλια τελετή σε εντυπωσιακό σκηνικό με θάλασσα και πράσινο, καθώς και με άκρως παραμυθένιο στολισμό. Ένα κάστρο του 16ου αιώνα στο γραφικό Σιλέντο ήταν η ιδανική επιλογή. Θεωρώντας πως το μέρος αποπνέει διαχρονικό ρομαντισμό και vintage γοητεία, ενθουσιάστηκαν που οι 220 καλεσμένοι μοιράστηκαν τη χαρά τους.

Ο Εντ έγινε διάσημος στο ρόλο του μοιραίου «Chuck Bass» της πολύκροτης τηλεοπτικής σειράς Gossip Girl, ενώ η Ειμι  έχει καθιερωθεί σε παραγωγές του Bollywood.

Η νύφη έλαμψε με στράπλες custom δημιουργία Alberta Ferretti ενώ ο γαμπρός φορούσε Armani. Κουμπάρος ήταν ο 4χρονος γιος της ηθοποιού. Tα λουλούδια που περιστοίχιζαν τους δυο ερωτευμένους ήταν φουντωτά και κατάλευκα ενώ ανέμιζαν σημαιάκια από την ιστορία της περιοχής. «Δάκρυσα όταν αντίκρυσα το μακρύ πέπλο με την κεντημένη δαντέλα. Το νυφικό από μεταξωτό Mikado συνδέει την κλασική bridal αισθητική με τη σύγχρονη μόδα» δήλωσε η Ειμι.

Μετά το μυστήριο η νύφη εμφανίστηκε με ολοκέντητο look Pronovias με στολισμένο μπούστο και ψηλά γάντια, τιμώντας τη Madame Gres της γαλλικής couture. Στο κεφάλι της είχε ένα headpiece Jennifer Behr από Swarovski. Aνάμεσα στους καλεσμένους ήταν η συμπρωταγωνίστρια του γαμπρού στο Gossip Girl, Κέλι Ράδερφορντ, περιζήτητο style icon και Instagram star, η influencer Λεονί Χαν και φίλοι από Αμερική και Ινδία. Το μενού τίμησε την παραδοσιακή ναπολιτάνικη κουζίνα, η γαμήλια τούρτα ήταν υπερθέαμα, οι παράνυφες φορούσαν λουλουδένιες τουαλέτες Rebecca Vallance ενώ τα παρανυφάκια ροζ outfits Marchesa… Όλα ενσωματώθηκαν στο ονειρικό concept του «μυστικού κήππου».

Ειδήσεις Τώρα

Dark cherry & crystal black: Η παλέτα για super trendy νύχια από φθινόπωρο

Σε Ζάππειο και σινεμά «Αίγλη» η διευρυμένη Art Athina, απολαύστε το μέλλον στα εικαστικά

Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Δηλώνουν «πανευτυχείς» μετά τη γέννηση του γιου τους

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View