Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

«A Complete Unknown»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ και το φαινόμενο Μπομπ Ντίλαν

«A Complete Unknown»: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ κα...

Ερχεται η μουσική βιογραφία που αναδεικνύει την εξέλιξη του μουσικού μύθου της Αμερικής

O 28χρονος γαλλοαμερικανός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ που γεννήθηκε και ζει στη Νέα Υόρκη, δείχνει να κερδίζει το στοίχημα της μεταμόρφωσης σε Μπομπ Ντίλαν. Ο θρυλικός τραγουδοποιός της Αμερικής θα «ζωντανέψει» στην πολυαναμενόμενη, κινηματογραφική  μουσική βιογραφία με τίτλο «A Complete Unknown». 

  Στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε πρόσφατα ο Σαλαμέ τον υποδύεται με μοναδική πειστικότητα και υποκριτική μαεστρία. Σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Μάνγκολντ, του σκηνοθέτη πίσω από τη βιογραφία του Τζόνι Κας «Walk the Line» με τον Χοακίν Φίνιξ, θα παρακολουθήσουμε την άνοδο του Ντίλαν.  Ο 19χρονος μουσικός από τη Μινεσότα εξελίχθηκε σε παγκόσμιο φαινόμενο.  Με φόντο τη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και  το τρέιλερ περιλαμβάνει τον αντιπολεμικό ύμνο του «A Hard Rain’s A-Gonna Fall» από το άλμπουμ «The Freewheelin’ Bob Dylan».

Το φιλμ βασίζεται στο βιβλίο του Ελάιτζα Γουόλντ του 2015, «Dylan Goes Electric! Newport, Seeger, Dylan, and the Night That Split the Sixties». Ανατρέχει στη νύχτα που ο Ντίλαν σόκαρε το κοινό στο Newport Folk Festival με το ροκ single Like a Rolling Stone. Αυτή η τολμηρή εμφάνιση σηματοδότησε μια κομβική στιγμή στη μουσική ιστορία, καθώς σήμανε το τέλος της folk αναβίωσης και καθιέρωσε τη μουσική ανεξαρτησία του Ντίλαν.

Σύμφωνα με το σκηνοθέτη οι θεατές θα ανακαλύψουν «έναν περιπλανώμενο που έρχεται από τη Μινεσότα με ένα νέο όνομα και μια νέα άποψη για τη ζωή». Ο πραγματικός Ντίλαν, 83 ετών σήμερα, συνεργάστηκε, παρέχοντας σημειώσεις για το σενάριο.

Ο Σαλαμέ πάντως είχε ξανατραγουδήσει στην παραμυθένια ταινία Wonka, δοκιμάζοντας το ταλέντο του σε επτά μουσικά νούμερα, συμπεριλαμβανομένων των viral επιτυχιών Pure Imagination και World of Your Own. Αλλωστε είναι απόφοιτος του Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts του Μανχάταν. Φαίνεται πως θα γοητεύσει ακόμα και εκείνους που δεν πίστευαν πως θα τα καταφέρει.

Πλάι του παίζουν οι Έντουαρντ Νόρτον, Μόνικα Μπαρμπάρο,  Ελ Φάνινγκ, Μπόιντ Χόλμπρουκ  κ.α.

 Ειδήσεις Τώρα

Παραμυθένιος γάμος στην Ακτή Αμάλφι για τον γόη «Chuck Bass» του Gossip Girl

Σε Ζάππειο και σινεμά «Αίγλη» η διευρυμένη Art Athina, απολαύστε το μέλλον στα εικαστικά

Emily in Paris: Η μεταμφίεση με ριγέ catsuit που τίμησε την Οντρει Χέμπορν

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View