Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βόλος: Χτύπησε το παιδί του, γιατί του ανακάτεψε το γραφείο

Βόλος: Χτύπησε το παιδί του, γιατί του α...

Στη φυλακή 45χρονος που απείλησε σύζυγο και χτύπησε τον γιο του

Στη φυλακή θα περάσει τους επόμενους δύο μήνες ένας 45χρονος, παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, που κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος της 30χρονης αλλοδαπής συζύγου του, η οποία τελέστηκε ενώπιον του τρίχρονου γιού τους και για ενδοοικογενειακή απλή σωματική βλάβη σε βάρος του γιου τους και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 3 ετών και 3 μηνών.


Το επεισόδιο έγινε το Σάββατο στο σπίτι που διαμένει η οικογένεια στη Ν. Ιωνία, με «πρωταγωνιστή» έναν 45χρονο συνταξιούχο, λόγω αναπηρίας. Ο άνδρας έγινε έξω φρενών με τη σύζυγό του (υπήκοος Αλβανίας) όταν της ζήτησε 15 € και εκείνη δεν του έδωσε αλλά και για το γεγονός, ότι ο γιος ανακάτεψε το γραφείο του.


Ο κατηγορούμενος έβρισε την σύζυγό του ενώ χτύπησε στα οπίσθια το παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ότι είχε μώλωπες.
Στο δικαστήριο κατέθεσε και η μητέρα του κατηγορούμενου που έκανε λόγο για έναν βασανισμένο άνθρωπο, με προβλήματα ψυχολογικά.
Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο δεν πείστηκε και καταδίκασε τον 45χρονο σε φυλάκιση τριών ετών και τριών μηνών, ποινή από την οποία θα εκτίσει τους δύο μήνες στη φυλακή.

 

πηγή magnisianews.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις