Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την έδρα Ηλιόπουλου

Η Πόπη Τσαπανίδου αποδέχτηκε την έδρα Ηλιόπουλου

Ορκίζεται την Παρασκευή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στις 6 το απόγευμα της Τρίτης (27.06.24).

Γύρω στις 12 το μεσημέρι  την πόρτα της Κουμουνδούρου πέρασε η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία αποδέχθηκε να λάβει την έδρα του Όθωνα Ηλιόπουλου, ως η πρώτη επιλαχούσα μετά την παραίτησή του

Υπενθυμίζεται ότι ο Όθωνας Ηλιόπουλος, παραιτήθηκε για να πάρει την έδρα ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Όμως, μετά την αποδοχή της έδρας από την κυρία Τσαπανίδου, αυτή η προσπάθεια δεν ευδοκίμησε.

Η Πόπη Τσαπανίδου, με ανάρτησή της στο Instagram, ανακοίνωσε επισήμως την απόφασή της να πάρει την έδρα του κόμματος επισημαίνοντας πως «αναλαμβάνει την ύψιστη ευθύνη να ανταποκριθεί σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία».

«Πριν λίγο κλήθηκα επισήμως από το Προεδρείο της Βουλής, με βάση όσα προβλέπει το Σύνταγμα, η εκλογική διαδικασία και ο κανονισμός του Κοινοβουλίου, να αναπληρώσω, ως πρώτη επιλαχούσα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, την έδρα που έμεινε κενή. Λαμβάνοντας υπόψην το γεγονός ότι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έχει επικυρώσει ο Ελληνικός λαός σε δυο διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις, αναλαμβάνω την ύψιστη ευθύνη, να ανταποκριθώ σε όσα προστάζει το Σύνταγμα και η λαϊκή ετυμηγορία», σημείωσε η νέα βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις