Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Πλαζ της Πάτρας απέκτησε καντίνα... λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι! ΦΩΤΟ

Η Πλαζ της Πάτρας απέκτησε καντίνα... λί...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Παρέχονται αρκετές υπηρεσίες όπως σκίαστρα, ξαπλώστρες κ.α.

Λίγες μέρες πριν τελειώσει και επίσημα το καλοκαίρι, δόθηκε τελικά το "πράσινο φως" σε καντίνα ώστε λουόμενοι και περαστικοί να έχουν ένα κοντινό σημείο στην πλαζ της Πάτρας για να προμηθευτούν έστω ένα μπουκαλάκι νερό.

Η καντίνα της πλαζ λειτουργεί εδώ και 6 ημέρες σε μια έκταση περίπου 500 τ.μ. και παρέχει εκτός των άλλων, ξαπλώστρες, σκίαση και ξύλινους πάγκους - τραπεζάκια.

Τον Ιούλιο τελικά ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ ώστε να παραχωρηθεί χώρος στην πλαζ της Πάτρας, ώστε ιδιώτης να λειτουργήσει εκεί μια καντίνα. Οι λουόμενοι είδαν μάλλον με ανακούφιση την παρουσία της καντίνας ώστε να έχουν πρόσβαση σε κρύα ροφήματα και άλλα σνακ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μισθωτής της καντίνας είναι ο ίδιος που την είχε αναλάβει και την θερινή περίοδο τα έτη 2021 και 2022. Αξίζει να αναφέρουμε πως στον χώρο εκμετάλλευσης του ιδιώτη περιμετρικά της καντίνας δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων, αλλά μόνο πάγκων και ορισμένων ξαπλωστρών. Η νέα σύμβαση έχει τριετή διάρκεια.

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, δεν σημειώθηκε κάποια θεαματική αλλαγή στην περιοχή, απλώς οι λουόμενοι απέκτησαν μια υποδομή για να προμηθεύονται νερό, καφέ ή κάτι φαγώσιμο κατά τις ώρες που απολαμβάνουν το μπάνιο ή τη βόλτα τους στη θάλασσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις