Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φάμελλος: «Μέχρι χθες δεν ήξερα την απόφαση Κασσελάκη»

Φάμελλος: «Μέχρι χθες δεν ήξερα την απόφ...

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα σεβαστώ την απόφασή του κόμματός μου», ξεκαθάρισε ο κ. Φάμελλος

Ο Σωκράτης Φάμελλος αποκάλυψε την Τετάρτη πως μέχρι χθες δεν γνώριζε τίποτα για την επιλογή της καρατόμησής του από τον Στέφανο Κασσελάκη και τόνισε πως ο πρόεδρός του κόμματος τον ενημέρωσε το πρωί της Τρίτης για το σχέδιό του.

«Είπα στον πρόεδρο αυτό που είπα και στην κοινοβουλευτική ομάδα. Ότι δηλαδή είναι μία αδικαιολόγητη και αιφνιδιαστική πρόταση με ελλιπή χαρακτηριστικά. Αλλά και ότι είναι μία επιζήμια απόφαση για τον ΣΥΡΙΖΑ. Η Κοινοβουλευτική ομάδα δεν είχε παρουσιάσει κανένα έλλειμμα και θεωρώ πως κάναμε καλά τη δουλειά μας», ανέφερε ο κ. Φάμελλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον κ. Φάμελλο ο κ. Κασσελάκης απάντησε μόνο με την επιλογή της εισήγησής του, ενώ σχολίασε πως ακόμα δεν έχει καταλάβει για ποιον λόγο ο πρόεδρος του κόμματτος αποφάσισε να αλλάξει ολόκληρο το προεδρείο της κοινοβουλευτικής ομάδας.

 

«Δεν είμαι ούτε σύμμαχος ούτε αντίπαλος του Κασσελάκη, θα σεβαστώ την απόφασή του κόμματός μου», ξεκαθάρισε ο κ. Φάμελλος αναφερόμενος στην επομένη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ. 

 

 

πηγή ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις