Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Το "κρύο" αστειάκι του βουλευτή της ΝΔ και τα "σέξι δυτικά" - Οι ατάκες στη σύσκεψη με τον Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Το "κρύο" αστειάκι του βουλευτ...

Το αστειάκι έριξε κατά πολύ τη θερμοκρασία, παρά τη ζέστη που είχε χθες στη συμπρωτεύουσα

Ενδιαφέροντα παρασκήνια, ατάκες και παραπολιτικά σχόλια από τη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Σταύρος Παπαντωνίου στη στήλη του, "Θεωρείο" στην "Καθημερινή" αποκαλύπτει ένα αστειάκι του Στράτου Σιμόπουλου κατά τη σύσκεψη του Μητσοτάκη με τους βουλευτές.


Ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης ανέφερε σε σημείο της κουβέντας πως τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταρρύθμιση για την ψυχική υγεία δεν έχει λόγο ο πρωθυπουργός να κρατάει στη θέση του… υφυπουργού τον ψυχίατρο Βαρτζόπουλο.

 
Το αστειάκι έριξε κατά πολύ τη θερμοκρασία, παρά τη ζέστη που είχε χθες στη συμπρωτεύουσα. Κυρίως, όμως, δεν άρεσε στον Βαρτζόπουλο, ο οποίος δεν γέλασε καθόλου με το χιούμορ του συναδέλφου του.

Κοινή συνισταμένη, πάντως, της σύσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τους βουλευτές ήταν ότι πρέπει να γίνει περισσότερη δουλειά στον τομέα της υγείας, για τον οποίο εκφράστηκαν παράπονα, επιβεβαιώνοντας πως είναι ένας τομέας που πληγώνει την κυβέρνηση. Ο πρωθυπουργός άκουσε προσεκτικά τα όσα ειπώθηκαν, ενώ έμφαση από τους βουλευτές δόθηκε και στον πολύπαθο Δυτικό Τομέα της πόλης. Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, ο βουλευτής Διαμαντής Γκολιδάκης είπε ότι πρέπει "τα δυτικά να γίνουν πιο σέξι", με τον Μητσοτάκη να τον ακούει χωρίς να αντιδρά.

Ατάκα ωστόσο είχαμε και από τον Μητσοτάκη, που κλείνοντας η συνάντηση προχώρησε στην εξής διαπίστωση: "Φέτος σας είδα πιο αισιόδοξους από πέρυσι", είπε στους βουλευτές, κάτι που τον χαροποίησε ιδιαίτερα, αφού η Βόρεια Ελλάδα είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την κυβέρνηση.

 

πηγη thetoc.gr/

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις