Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη από την Κ.Ο. η Αθηνά Λινού- Επιστολή Παππά στον πρόεδρο της Βουλής

ΣΥΡΙΖΑ: Διεγράφη από την Κ.Ο. η Αθηνά Λι...

Την εξέλιξη κοινοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο νέος επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Νίκος Παππάς

Τη διαγραφή της Αθηνάς Λινού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ κοινοποίησε με επιστολή του στον πρόεδρο της Βουλής ο νέος επικεφαλής, Νίκος Παππάς.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε την απάντηση της Αθηνάς Λινού στο αίτημά του να παραδώσει την έδρα της και τόνισε ότι οι εξηγήσεις της για το Ινστιτούτο Prolepsis «δεν τον καλύπτουν».

«Δεν με έχουν καλύψει οι εξηγήσεις της και το γραφείο μου έχει ζητήσει την παραίτησή της και τη διευκόλυνση με την παράδοση της έδρας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης που πρόσθεσε ότι «δεν έχει απαντήσει σε τίποτα, ούτε τηλεφωνήματα, ούτε sms ούτε και whatsapp. Αναμένουμε την απάντησή της».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είπε ότι «είναι καταγεγραμμένο το αίτημα που έχουμε κάνει, είναι ξεκάθαρο. Πρέπει να παραδώσει την έδρα της στην πρώτη επιλαχούσα. Η απάντηση σε μηνύματα, είτε είναι τηλεφωνικά είτε γραπτά, είναι ένα ελάχιστο δείγμα ανταπόκρισης, το οποίο θα έπρεπε να υπάρχει αυτήν τη στιγμή».

Σε ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στο Facebook, τονίζει μεταξύ άλλων ότι «η οικονομική δραστηριότητα της Αθήνας Λινού έπρεπε να είχε διερευνηθεί για τυχόν σκιές πριν από την ενσωμάτωσή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ».

 «Για εμένα δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ προσωπικής συμπάθειας και αναγκαίας πολιτικής πράξης. Όπως δεν υπάρχει δίλημμα μεταξύ μίας χαμένης έδρας και μίας Αριστεράς χωρίς σκιές» τόνισε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις