Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ούτε μπεζ, ούτε μαύρο, οι τσάντες του φθινοπώρου θα έχουν αυτό το χρώμα

Ούτε μπεζ, ούτε μαύρο, οι τσάντες του φθ...

Το βουργουνδί είναι και για αυτό το φθινόπωρο star color

Οι τάσεις το πρότειναν και οι πασαρέλες το κατέστησαν σαφές: το μπορντό θα είναι το απόλυτο χρώμα για τις τσάντες αυτή τη σεζόν.

Chanel, Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Gucci, Hermès και Stella Mccartney είναι μερικά μόνο από τα brands που υιοθέτησαν την τάση και φυσικά τόλμησαν να αντικαταστήσουν τα κλασικά μαύρα, καφέ ή μπεζ σχέδιά τους με αντίστοιχα σε βουργουνδί και μπορντό.

Το αποτέλεσμα; Τσάντες-statement με ενδιαφέροντα shapes και υφές σε red wine αποχρώσεις που μαγνητίζουν τα βλέμματα. Shoulder bags ή pouches, οι επιλογές είναι άπειρες. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τις πιο δυνατές προτάσεις των οίκων.

Gucci
Η Gucci πόνταρε ξανά στο ανάγλυφο. Τσάντες καπιτονέ, με croco leather και τυπωμένα λογότυπα, όλες σε βουργουνδί, μονοπώλησαν τη φθινοπωρινή κολεξιόν και επιβεβαίωσαν πως το μπορντό θα είναι σήμα κατατεθέν του οίκου και αυτή τη σεζόν.

Chanel
Την ίδια γραμμή ακολούθησε και η Chanel, που εμπλούτισε τη χρωματική παλέτα της πιο διαχρονικής της τσάντας με το ακαταμάχητο κόκκινο του κρασιού.

Hermès
Ο οίκος Hermès πήγε την τάση ένα βήμα παρακάτω δημιουργώντας head to toe σύνολα σε βουργουνδί. Από τα παντελόνια στις τσάντες, το σκούρο κόκκινο χρωμάτισε τις πιο κομψές προτάσεις τους, για fall look με signature style.

Ferragamo
Την απόλυτη αρμονία επιδίωξε και ο Ferragamo φέρνοντας στην πασαρέλα την τσάντα Moyen Modèle σε μπορντό χρώμα. Τη διαφορά εδώ κάνει η λεπτή και χρυσή αλυσίδα της τσάντας, που απογειώνει την πολυτέλεια της εικόνας.

Miu Miu
 
Ο οίκος Miu Miu επαναπροσδιόρισε με τον δικό του τρόπο το αγαπημένο χρώμα, παρουσιάζοντας μπορντό-καφετί shoulder bags κρατημένες σαν clutches στο χέρι.

Louis Vuitton
Ο οίκος Louis Vuitton έπαιξε με τα γεωμετρικά σχήματα και επέλεξε ορθογώνια και οκτάγωνα για τις φθινοπωρινές του τσάντες. Πάντα με χρυσές λεπτομέρειες, ο γαλλικός οίκος παρουσίασε εμβληματικά μοντέλα σε βουργουνδί, αξεσουάρ-κλειδιά για τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

vogue.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις