Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φτιάχνουμε πολυχώρους πολιτισμού και μετά τους εγκαταλείπουμε στους... βανδάλους- Η εικόνα σε Αγορά Αργύρη και πρ. δημοτικά λουτρά - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φτιάχνουμε πολυχώρους πολιτισμού και μετ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Δύο δομές πολιτισμού στο έλεος βανδάλων

Στην Πάτρα μπορεί να υπάρχει έλλειψη χώρων πολιτισμού, μπορεί κάθε τρεις και λίγο να κάνουμε λόγο για την ανάγκη δημιουργίας πολυχώρων και να προχωράμε και στην κατασκευή τους, αλλά όπως δειχνουν τα πράγματα στην πορεία παραμονεύει η εγκατάλειψη.

Για παράδειγμα θα μπορούσε να φέρει κανεις την κατάσταση περιμετρικά της Αγοράς Αργύρη και επίσης την κατάσταση στο εγκαταλελειμένο κτίριο των παλαιών δημοτικών λουτρών.

Οι εικόνες των βανδαλισμών είναι ενδεικτικές ενώ δεν έχουν γίνει ιδιαίτερες προσπάθειες για να σβηστούν όλα όσα γνωστοί άγνωστοι έχουν γράψει με σπρέι πάνω στους τοίχους, μετατρέποντας έναν χώρο πολιτισμού σε έναν τοίχο έκφρασης και διαμαρτυρίας κατά το δοκούν.

Δείτε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον εξωτερικό χώρο της Αγοράς Αργύρη.

Και μπορεί το κτίριο της αγοράς Αργύρη να είναι λειτουργικό εσωτερικά ωστόσο εκείνο των παλαιών δημοτικών λουτρών δείχνει ξεκάθαρα εγκαταλελειμένο με εμφανή τα ξηλωμένα ξύλινα πατώματα εντός του κτιρίου. Ακόμη και σπασμένα παράθυρα διακρίνονται στα παλαιά δημοτικά λουτρά, ένδειξη πως πιθανότατα το κτίριο έχει γίνει στόχος διαρρηκτών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις