Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τροχαίο στην Εύβοια: Διπλό χτύπημα για την οικογένεια του 20χρονου- Είχε πεθάνει και ο πατέρας του πριν από λίγες ημέρες

Τροχαίο στην Εύβοια: Διπλό χτύπημα για τ...

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα

Ανείπωτος θρήνος για τον χαμό δύο 20χρονων παιδιών από την Εύβοια , που επέβαιναν στο αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με φορτηγό, το απόγευμα της Παρασκευής (30/08), με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Παρασκευής, μετά τα φανάρια της Λαμψάκου στην Χαλκίδα, όταν το αυτοκίνητο συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα φορτηγό, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

 
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τέτοια που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από τα τοπικά μέσα.

 
Ο 20χρονος που έχασε την ζωή του ήταν ποδοσφαιριστής στην τοπική ομάδα της Ερέτριας. Στις 26 Ιουλίου ο Α.Ο. Απόλλων Ερέτριας είχε ανακοινώσει την ένταξή του στην ομάδα, ευχόμενος καλή σεζόν σε ένα εξαιρετικό παιδί και αθλητή.

Πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή και ο πατέρας του, στις 3 Αυγούστου. Το μνημόσυνο των 40 ημερών επρόκειτο να τελεστεί την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με το eviathema.gr. Διπλό το χτύπημα της μοίρας για την οικογένειά του που έχει βυθιστεί στο πένθος.

Τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις