Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Παραολυμπιακοί 2024: Ιστορικό μετάλλιο για τη Χριστίνα Γκέντζου και την Ελλάδα

Παραολυμπιακοί 2024: Ιστορικό μετάλλιο γ...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια κέρδισε την Γινάν Γιάο με 14-4 και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Τάε Κβον Ντο στην κατηγορία των 65 κιλών

Ιστορία έγραψε το βράδυ της Παρασκευής η Χριστίνα Γκέντζου, καθώς κατέκτησε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο άθλημα του Τάε Κβον Ντο, βάζοντας έτσι τη χώρα μας στον πίνακα των μεταλλίων.

Η Ελληνίδα αθλήτρια, επικράτησε με 14-4 της Γινάν Γιάο από την Κίνα, στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 65κ (Κ44 κατηγορία).

 Η Χριστίνα Γκέντζου πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του μεταλλίου της κάνοντας μάλιστα τον γύρο του θριάμβου με την προπονήτριάς της Ευαγγελία Ευαγγελόγλου, κρατώντας την ελληνική σημαία.

Στις πρώτες δηλώσεις μετά την απονομή του μεταλλίου, η 19χρονη αθλήτρια έκανε λόγο για μία απίστευτη εμπειρία και ενέργεια, δηλώνοντας πως είναι υπερήφανη που το ζει, ενώ σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το τι είναι πιο έντονο μέσα της, είπε χαρακτηριστικά πως “όσα συναισθήματα δεν έχω νιώσει όλα μου τα χρόνια, τα έχω νιώσει σε αυτή τη διοργάνωση. Και λύπη και στεναχώρια και χαρά και υποστήριξη…”.

 Σημειώνεται πως το άθλημα του τάε κβον ντο μπήκε για πρώτη φορά στους Αγώνες του Παρισιού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports