Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Kαιρός Βροχές και κεραυνοί στην Πάτρα- Eπικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

Kαιρός Βροχές και κεραυνοί στην Πάτρα- E...

Νωρίς το μεσημέρι εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα μέσω 112 για βροχές και καταιγίδες ισχυρές κατά τόπους από το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες στην Πελοπόννησο.

Συννεφιά βροχές και κεραυνοί εκδηλώνονται σε διάφορες περιοχές περιφερειακά της Πάτρας ενώ νωρίς το μεσημέρι εστάλη προειδοποιητικό μήνυμα μέσω 112 για βροχές και καταιγίδες ισχυρές κατά τόπους από το μεσημέρι μέχρι τις πρώτες βραδινές ώρες στην Πελοπόννησο.

Γύρω στις 7 στην Πάτρα ξεκίνησε βροχή

Δείτε φωτογραφίες από το Ρίο νωρίτερα

 

 

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 29-08-2024/ 1200 (τοπική ώρα) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Ψυχρές και ασταθείς αέριες μάζες στην ανώτερη ατμόσφαιρα θα παραμείνουν πάνω από τη χώρα μας μέχρι και σήμερα Σάββατο (31-08-24) επηρεάζοντας κατά τόπους το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής χώρας με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις. Πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από πολύ ισχυρούς ανέμους (μπουρίνια).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
Κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται σήμερα Σάββατο (31-08-24):

1. Έως αργά το απόγευμα στην Πελοπόννησο και τη Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής, κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια του νομού). Επισημαίνεται ότι η ραγδαιότητα των φαινομένων σε τοπικό επίπεδο θα είναι μεγάλη, ιδιαίτερα στην Πελοπόννησο.

2. Πρόσκαιρα στις Σποράδες, την Εύβοια και τοπικά στη Θεσσαλία (κυρίως στα ανατολικά).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εξέλιξη του καιρού στα τακτικά και έκτακτα δελτία καιρού, στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις