Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά

Καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά

Του Τάσου Σταυρογιαννόπουλου*

Αγαπητοί συνάδελφοι,

καλώς ορίσατε στα σχολεία μας μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Ιδιαίτερα, καλωσορίζουμε τους νεοδιόριστους συναδέλφους και εκείνους που φέτος υπηρετούν πρώτη φορά στην Αχαΐα. Σε λίγες ημέρες θα έχουμε μαζί μας και τους μαθητές μας για να ξεκινήσει το νέο ταξίδι της νέας σχολικής χρονιάς για όλους μας.

 Εύχομαι σε όλες και όλους υγεία και δύναμη, για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όσο μπορούμε περισσότερο στο εξαιρετικά δύσκολο έργο, που μας έχει αναθέσει η ελληνική πολιτεία και να φανούμε χρήσιμοι στους μαθητές μας.

Σε όλη τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού με την ανελλιπή συμμετοχή μας σε όλες τις συνεδριάσεις των συμβουλίων που συμμετέχουμε (Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας και Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας), προσπαθήσαμε με τις παρεμβάσεις μας να διορθώσουμε λάθη, να περιορίσουμε παραλείψεις, να καταθέσουμε δημιουργικές προτάσεις και να διασφαλίσουμε στο μέγιστο βαθμό την αντικειμενικότητα και τη διαφάνεια στις αποφάσεις.

Η χρονιά ξεκινάει με περισσότερους εκπαιδευτικούς και λιγότερα κενά στα σχολεία μας, κάτι που μας κάνει να νοιώθουμε ικανοποίηση για τους αγώνες που δώσαμε για αυτό το λόγο. Οι αποσπάσεις των εκπαιδευτικών από σχολείο σε σχολείο ικανοποιήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό, κάτι που επίσης μας χαροποιεί, γιατί συμβάλλαμε σε τούτο με όλες μας τις δυνάμεις. Προσπερνούμε τους επαγγελματίες λαϊκιστές του Κλάδου, που βλέπουν τα σχολεία να διαλύονται και συνεχίζουμε τους αγώνες σε κάθε κατεύθυνση για πλήρη κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών το ταχύτερο δυνατό και για πλήρη ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των συναδέλφων μας. ΄

Αδιαπραγμάτευτη αρχή μας είναι η κάλυψη όλων των εκπαιδευτικών κενών από την πρώτη ημέρα λειτουργίας των σχολείων και για τούτο το λόγο απαιτείται επανεκτίμηση της κάλυψης των αναγκών κυρίως στα τμήματα ένταξης και στις παράλληλες στηρίξεις.

 Παράλληλα, όλη την καλοκαιρινή περίοδο σταθήκαμε δίπλα στους συναδέλφους μας με έγκαιρη, έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση, που στέλναμε συνεχώς στα σχολεία. Ορισμένοι συνάδελφοι, βέβαια, δεν την έλαβαν, εφόσον κάποιοι συνάδελφοι Διευθυντές δεν την προωθούσαν στους εκπαιδευτικούς των σχολείων τους, προτιμώντας με αυτόν τον τρόπο να κρατούν τους συναδέλφους τους στο σκοτάδι.

Καλή και δημιουργική νέα σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη.


Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Τάσος Σταυρογιαννόπουλος,  Αιρετός Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις