Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Αίολος Αγυιάς: Ξεκινούν οι υποδομές μπάσκετ- Media Day

Αίολος Αγυιάς: Ξεκινούν οι υποδομές μπάσ...

Όλα έτοιμα για την έναρξη των προπονήσεων των τμημάτων υποδομών μπάσκετ του Αιόλου καθώς για τη Media Day

Προωθήθηκαν δύο παίκτες της ακαδημίας στην ανδρική ομάδα, ανακοίνωσε τη Media Day.

Η ομάδα του Αιόλου Αγυιάς ενημέρωσε ότι από σήμερα (2/9) ξεκινούν οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών μπάσκετ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το Δελτίο Τύπου:

Όλα είναι έτοιμα στη μεγάλη οικογένεια του Αίολου Αγυιάς για να ξεκινούν οι προπονήσεις στα τμήματα υποδομών μπάσκετ του Οργανισμού.

Οι πύλες στον σύγχρονο πολυχώρο «Three Action» στην Αγυιά ανοίγουν τη Δευτέρα 2/9, με μια μεγάλη ομάδα έμπειρών και καταξιωμένων προπονητών να υποδέχεται τους μικρούς φίλους του μπάσκετ, σε συνθήκες απόλυτης ασφάλειας και υγιούς αθλητικού πνεύματος.

"Για μια ακόμη χρονιά είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε τα νέα παιδιά στις εγκαταστάσεις μας και να μυήσουμε τους μικρούς μας φίλους στα μυστικά του μπάσκετ. Καλούμε τους γονείς να μας εμπιστευτούν για μια ακόμη σεζόν, καθώς τα παιδιά τους θα αθληθούν, θα γνωρίσουν νέους φίλους και θα αποκτήσουν χρήσιμες εμπειρίες για τη ζωή τους, συνδυάζοντας παιχνίδι και γνώση", ήταν το μήνυμα του επικεφαλής των Ακαδημιών του Αίολου Αγυιάς και προπονητή της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου, η οποία συμμετέχει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη National League 1, Ανδρέα Παπαδημητρίου.

"Στόχος του Αίολου Αγυιάς είναι η ανάπτυξη του αθλητισμού και η προώθηση νέων ταλέντων που θα φτάσουν να παίζουν μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, αποκτώντας πολύτιμα εφόδια για τη ζωή τους", πρόσθεσε ο έμπειρος προπονητής.

Επίσης, ο Αίολος Αγυιάς ανακοίνωσε ότι προωθούνται στην ανδρική ομάδα οι Κωνσταντίνος Λαγογιάννης και Νίκος Σίψας, θέλοντας να αποδείξει ότι στόχος είναι η ανάπτυξη της ανδρικής ομάδας μέσω των ακαδημιών.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο Αίολος Αγυιάς αποδεικνύει στην πράξη την πρόθεσή του στο αναπτυξιακό του πλάνο, ότι στόχος της ομάδας είναι η ανάπτυξη και η προώθηση νεαρών αθλητών από τις ακαδημίες της.

Γι΄ αυτό το λόγο πραγματοποιεί μία κίνηση που δείχνει την πρόθεση του για την επένδυση στο μέλλον και της σωστής δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες της ομάδας.

Με το σκεπτικό αυτό ανακοινώνει την προώθηση δύο αθλητών της από τις ακαδημίες του που πρωταγωνιστούν στα τοπικά πρωταθλήματα στην Ανδρική ομάδα ενόψει του πρωταθλήματος της National League 1.

Ο λόγος γίνεται για τους αθλητές του συλλόγου Κωνσταντίνο Λαγογιάννη (18 ετών, 1.90μ.) και Νίκο Σίψα (17 χρονών, 1.90μ.), οι οποίοι αγωνίζονται στις θέσεις της περιφέρειας.

Όλοι στη μπασκετική οικογένεια του Αιόλου Αγυιάς εύχονται στους δύο αθλητές να είναι υγιείς και να έχουν πολλές επιτυχίες σε αυτό το μπασκετικό κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους.

Τέλος, η ομάδα της Αγυιάς ενημέρωσε τους δημοσιογράφους για την καθιερωμένη Media Day της ανδρικής ομάδας η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (4/9) στις 17:00 στον πολυχώρο "Three Action".

Αναλυτικά:

Ο Αίολος Αγυιάς προσκαλεί τους εκπροσώπους των ΜΜΕ στη Media Day της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 17:00 στον πολυχώρο «Three Action» στην Αγυιά.

Για περίπου μισή ώρα οι δημοσιογράφοι και οι φωτορεπόρτερ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους παλιούς και τους νέους παίκτες του Αίολου Αγυιάς, καθώς και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports