Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε δύο μήνες η μετακόμιση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας στους Μύλους- «Θα πρέπει να γίνει μέσα σε 5 ώρες» - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Σε δύο μήνες η μετακόμιση του υπε...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι λέει στο thebest.gr o πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Ανδρέας Μανωλόπουλος

Σύντομα, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία ο νέος σταθμός του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, ο οποίος έχει πλέον διαμορφωθεί εξωτερικά και εσωτερικά.

Ο νέος σταθμός ο οποίος κατασκευάζεται στον πρώην χώρο των Μύλων Αγίου Γεωργίου, στην περιοχή Αγίου Διονυσίου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ, Ανδρέα Μανωλόπουλο, αναμένεται να είναι έτοιμος και να δοθεί προς χρήση του επιβατικού κοινού, τους επόμενους δύο μήνες, ενώ εκτός από το καθαρά συγκοινωνιακό μέρος του, θα περιλαμβάνει και κάποια καταστήματα, τα οποία κρίνονται απαραίτητα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κόσμου, που θα βρίσκεται σε αναμονή του ταξιδιού του ή των επιβατών που θα καταφθάνουν στην πόλη.

Ο κ. Μανωλόπουλος, μιλώντας στο thebest.gr, σχετικά με την εξέλιξη του έργου, ανέφερε ότι, πλέον, υπολείπονται κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως χαρακτηριστικά είπε, «μένουν, επιτέλους, οι τελευταίες πινελιές». Αναφερόμενος στη μετακόμιση, που πρέπει να γίνει για να δοθεί στο επιβατικό κοινό και το χρόνο που θα χρειαστεί, τόνισε, ότι «επιβάλλεται να γίνει, το πολύ μέσα σε πέντε ώρες γιατί θα μεταφερθούν η μηχανογράφηση και το λογιστήριο, πέραν όλων των άλλων και σε αυτά δε χωρά καμία καθυστέρηση». Επίσης ανέφερε ότι πρόκειται για μια πολυετή προσπάθεια, σε ένα σύνθετο έργο που ολοκληρώνεται, ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί ο χρόνος των εγκαινίων του.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις