Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Σαγήνευσε στη Βενετία η Αμάλ Κλούνεϊ, επιμένει στα θηλυκά, glam φορέματα

Σαγήνευσε στη Βενετία η Αμάλ Κλούνεϊ, επ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα ξένα media την παρομοίασαν με nineties super model και γοργόνα, δείτε τα looks της

Θεαματική παρέλαση ηθοποιών και μοντέλων στο κόκκινο χαλί του κινηματογραφικού φεστιβάλ Βενετίας, όμως η 46χρονη μεγαλοδικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ, πρωτoστάτησε σε στιγμιότυπα. Πάντα λυγερή, με σιλουέτα πλασμένη για catwalk, έλαμψε ακόμα μια φορά στο πλευρό του διάσημου συζύγου της.

Η άψογη εικόνα της έκανε αίσθηση στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Wolfs» όπου ο Τζορτζ συμπρωταγωνιστεί με τον στενό του φίλο, Μπραντ Πιτ. Διάλεξε μια Versace τουαλέτα με κορσέ στο επάνω μέρος, στολισμένη από αιθέρια δαντέλα. O χρωματικός τόνος του butter yellow ήταν τάση το φετινό καλοκαίρι, αν και η Αμάλ συνήθως δεν ακολουθεί περιστασιακά trends. Προτιμάει να επιλέγει θηλυκά ρούχα που τονίζουν το σώμα ή αποκαλύπτουν τα πόδια της με λαμπερές λεπτομέρειες.

Τη βραδιά της πρεμιέρας συνδύασε το μακρύ της φόρεμα με μαργαριταρένια σκουλαρίκια, clutch της Judith Leiber και παπούτσια Aquazzura. 

Εμείς θεωρούμε πως ακόμα πιο «χολιγουντιανή» αμφίεση ήταν αυτή στο Cartier party, το οποίο ενσωματώθηκε στο 81ο Φεστιβάλ Βενετίας. Η αστραφτερή custom Bach Mai τουαλέτα της, που κατέληγε σε «λέπια» σε ασημί και μπλε- μοβ αποχρώσεις την έκανε να μοιάζει με γοργόνα. Πρόκειται για τη στράπλες δημιουργία  με ombre εφέ «Lightening Storm» που είχε χειροκροτηθεί στο φινάλε της resort collection 2023 του label.  

Σε πιο ανεπίσημες στιγμές η Αμάλ έμεινε πιστή στο style της. Κατά την άφιξή της επέλεξε ένα κατακίτρινο φρου- φρου mini dress με πλατφόρμες και τεράστιο καπέλο. Στο δείπνο στο ρεστοράν Da Ivo, με τον σύζυγό της και τον Μπραντ Πιτ με τη νέα του αγαπημένη, ακολούθησε τη συνταγή του little black dress. Τα media θαμπώθηκαν και πάλι με τα πόδια της μιλώντας για εικόνα super model των nineties. Tέλος σε απόδραση στη λίμνη Κόμο την είδαμε με λευκόμ τρυπητό (crochet) φόρεμα Chanel από τη συλλογή resort 2023 της Virginie Viard, στολισμένο με παγιέτες.

Η Αμάλ διατηρεί της ανταύγειες που επιμελήθηκε ο μόνιμος hair stylist της, Δημήτρης Γιαννέτος- που κατά την άποψή μας χάλασαν τη μοναδικότητα της μελαχρινής ομορφιάς της και δεν λέει όχι στις μεταλιζέ σκιές.

Ειδήσεις Τώρα

Γυναίκες στις θέσεις ευθύνης του thebest.gr- Η επιλογή του Νάσου και η ατάκα του τον Δεκέμβριο του 2020

50 αποχρώσεις του… πράσινου! Γεμίζει olive green και λαδί η αγορά (must have ασυζητητί)

Φεστιβάλ Βενετίας 2024: Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον ζουν τον μεγάλο έρωτα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View