Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δεδομένη πλέον η επιτυχία για τους μαθητές των ΕΠΑΛ στις πανελλαδικές εξετάσεις

Δεδομένη πλέον η επιτυχία για τους μαθητ...

Οι φετινές εξετάσεις απέδειξαν ότι με τη σωστή διαδικασία έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η συνεχώς αναπτυσσόμενη ανάγκη στήριξης των μαθητών των ΕΠΑΛ  για τις πανελλαδικές εξετάσεις προκαλεί την ανάγκη κάλυψής τους με ένα πρόγραμμα μαθημάτων αξιώσεων, προκειμένου να οδηγηθούν στο επιθυμητό αποτέλεσμα μεθοδικά.  Οι σημαντικές επιτυχίες που σημείωσαν στις φετινές εξετάσεις οι μαθητές του φροντιστηρίου «Άνοδος», απέδειξαν ότι με τη σωστή διαδικασία και μέθοδο εκπαίδευσης έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Και αυτό είναι που εξασφαλίζει η 25ετής εμπειρία του φροντιστηρίου «Άνοδος» και το επιτελείο των καθηγητών που διαθέτει για όλες τις ειδικότητες, σε μια ξεχωριστή εκπαιδευτική δομή για τους μαθητές των ΕΠΑΛ, στο κέντρο της Πάτρας.

Η φοίτηση στην «Άνοδο» δεν σημαίνει μόνο ότι ο μαθητής διδάσκεται από ένα σύνολο άρτιων καθηγητών, αλλά απολαμβάνει ταυτόχρονα και ένα πλήθος παροχών πολλών περισσότερων από αυτές ενός φροντιστηρίου -με την έννοια που γνωρίζουμε τα φροντιστήρια- ή ενός ιδιαίτερου.

Η αποδεδειγμένη εμπειρία των στελεχών του φροντιστηρίου «Άνοδος», αποτέλεσμα των 25 ετών παρουσίας στον χώρο της εκπαίδευσης, καθώς και των χιλιάδων μαθητών που έχουν συμμετάσχει στα εκπαιδευτικά προγράμματά του, εγγυάται τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, χωρίς άσκοπη προσπάθεια.

Στην «Άνοδο», οι εκπαιδευτικοί «κοιτούν το δάσος και όχι το δένδρο», αφού αντιμετωπίζουν τον μαθητή συνολικά και όχι μεμονωμένα ο κάθε καθηγητής το δικό του μάθημα μόνο.  Κι αυτό δεν σχετίζεται μόνο με τη διδασκαλία και την ύλη, αλλά και με το πρόγραμμα διαβάσματος, τη σωστή εκτίμηση των δυνατοτήτων κάθε μαθητή, την κατάλληλη ψυχολογική υποστήριξη και τη σωστή ενημέρωση για όλες τις σχολές που μπορεί να τον ενδιαφέρουν.

Στο φροντιστήριο «Άνοδος», λειτουργούν ομοιογενή και ολιγομελή τμήματα, όπου ο μαθητής ωφελείται από τον συναγωνισμό με τους συμμαθητές του και μπορεί να κρίνει και να συγκρίνει τον εαυτό του.

Παράλληλα, η διδασκαλία προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες κάθε μαθητή, ενώ γίνονται συνεχώς διαγωνίσματα προσομοίωσης Πανελληνίων, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι δυνατότητες και οι ανάγκες κάθε μαθητή εκτιμώνται έγκαιρα και είναι συνεχής η αξιολόγησή του και η επικοινωνία με τους γονείς.

Επιπλέον, παρέχονται αποκλειστικές σημειώσεις του φροντιστηρίου «Άνοδος», σε μορφή βιβλίων, οι οποίες αποτελούν σημαντικό βοήθημα για τους μαθητές.

Όλοι οι καθηγητές συνεργάζονται και ανταλλάσσουν απόψεις για την μεγιστοποίηση της επίδοσης κάθε μαθητή και εκπονείται ξεχωριστό πρόγραμμα διαβάσματος και εξατομικευμένη οργάνωση χρόνου καθενός, με παράλληλη ψυχολογική υποστήριξη.

Οι μαθητές του φροντιστηρίου «Άνοδος» μαθαίνουν από το Γυμνάσιο τον σωστό τρόπο μελέτης, στην Α’ Λυκείου αποκτούν τις απαιτούμενες γνώσεις σε όλα τα βασικά μαθήματα και από την Β΄ Λυκείου προετοιμάζονται για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα.

Σε όλους παρέχεται ατομική ενισχυτική διδασκαλία, ειδικά σεμινάρια συμπλήρωσης μηχανογραφικού και επαγγελματικού προσανατολισμού σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρείες, διαδικτυακά μαθήματα, καθώς και διαγωνίσματα για τους απόντες μαθητές, χρήση πολυμέσων, εξατομικευμένα ραντεβού για την πρόοδο του κάθε μαθητή και δωρεάν μαθήματα σε όποια τμήματα κρίνεται αναγκαίο.

Οι μαθητές του φροντιστηρίου «Άνοδος» παραδοσιακά «χτυπούν κορυφή» στις πανελλαδικές εξετάσεις αφού στο σύνολό τους σχεδόν, εισάγονται στα ΑΕΙ και μάλιστα στις σχολές των πρώτων προτιμήσεών τους.

Από τους 1.242 υποψηφίους έχουν εισαχθεί οι 1.217 (ποσοστό 98%) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αριστούχοι της «Ανόδου» είναι υπερδιπλάσιοι από τον πανελλαδικό μέσο όρο.

Ενημερωθείτε για όλα τα τμήματα της νέας εκπαιδευτικής χρονιάς:

  • ΑΝΟΔΟΣ ΠΑΤΡΑ - Γούναρη 57, Πάτρα, τηλ.: 2610 277838
  • ΑΝΟΔΟΣ ΡΙΟ - Ζωγράφου 10, Ρίο, τηλ.: 2611 810292

www.anodospatras.gr

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ: Νίκος Άκουρος, Σπήλιος Καλύβας, Δημήτρης Καρανάσιος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: Καραγιάννη Ελένη

ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ: Γκότσης Νίκος

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ: Φραντζής Δημήτρης

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά