Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος - Καλοκαιρινές θερμοκρασίες από την Πέμπτη

Καιρός: Ανεβαίνει ξανά ο υδράργυρος - Κα...

Μετά την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, ο υδράργυρος σημειώνει και πάλι άνοδο

Μετά την κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, ο υδράργυρος σημειώνει και πάλι άνοδο, σύμφωνα με την μετεωρολόγο Νικολέτα Ζιακοπούλου.

Στην πρόγνωσή της για τον καιρό των επόμενων ημερών, η μετεωρολόγος της ΕΡΤ κάνει λόγο για ένα σχετικά σταθερό μοτίβο «καλοκαιρινών» θερμοκρασιών. Ωστόσο όπως επισημαίνει, αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές σε ορεινές περιοχές. Από την Πέμπτη και έπειτα αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας, ενώ όλες τις ημέρες οι άνεμοι δεν θα δημιουργούν προβλήματα στα πελάγη μας.

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουμε από την Πέμπτη, ενώ όλες τις ημέρες οι άνεμοι δεν θα δημιουργούν προβλήματα στα πελάγη μας.
Αύριο, αναμένονται λίγες νεφώσεις με τοπικές μπόρες το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι 3 με 5 μποφόρ, ενώ θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 32 με 34 βαθμούς, έως 30 στο νότιο Αιγαίο.

Στην Αττική περιμένουμε λίγες παροδικές νεφώσεις με ασθενείς ανέμους, ενώ η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Τέλος, την Τετάρτη αναμένονται μπόρες το μεσημέρι στα ορεινά με τη θερμοκρασία να μην παρουσιάζει σημαντική αλλαγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις