Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Γιάννης Αντεντοκούνμπο: Η πρώτη φωτογραφία ντυμένος γαμπρός στο πλευρό της Μαράια

Γιάννης Αντεντοκούνμπο: Η πρώτη φωτογραφ...

Ο γαμπρός με ασπρόμαυρο σμόκιν και η ρομαντική νύφη με δαντέλα και θηλυκό κορσέ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ την Κυριακή 1/9 στο Costa Navarino, ενώ ακολούθησε δεξίωση που ολοκλήρωσε το τριήμερο πάρτι.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Ant1 εξασφάλισε την πρώτη φωτογραφία του "Greek Freak" με το γαμπριάτικο κοστούμι του ενώ χορεύει με την αγαπημένη του μετά τον γάμο τους. Όπως βλέπουμε ο Γιάννης φόρεσε ασπρόμαυρο σμόκιν ενώ η Μαράια ήταν ρομαντική νύφη με νυφικό με δαντέλα και θηλυκό κορσέ. Το νυφικό της ήταν μακρύ και είχε ελάχιστο όγκο στη φούστα.

H νύφη είχε προσθέσει extension και είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω, ενώ στην τελετή του γάμου είναι πιθανό να φόρεσε πέπλο.

Το μενού των 100.000 ευρώ, ο κουμπάρος και οι πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν
Στον γάμο του Έλληνα σούπερ σταρ έδωσαν το "παρών" εκλεκτοί προσκεκλημένοι, από το χώρο του μπάσκετ αλλά και του αθλητισμού. Ο Νίκος Γκίκας έκανε την αποκάλυψη μερικών αναμνηστικών φωτογραφιών στον λογαριασμό του στο Instagram, στις οποίες ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις του Greek Freak, του Θανάση και του Άλεξ Αντετοκούνμπο, του Κρις Μίντλετον, του Δημήτρη Αγραβάνη, του Νίκου Γκίκα και του Χρήστου Σαλούστρου, μεταξύ άλλων.

Κουμπάρος του ζεύγους ήταν ο κολλητός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Κρις Μίντλετον.

Το εκλεκτό μενού της γαμήλιας δεξίωσης
Το μενού που απόλαυσαν οι καλεσμένοι του Γιάννη περιλάμβανε φιλέτο ψαριού με πουρέ από σέλερι, Rib eye με σπαράγγια και τρούφα, χειροποίητα νιόκι από γλυκοπατάτα με καπνιστή σάλτσα ντομάτας καθώς και σαλάτες.

Το επιδόρπιο ήταν μους σοκολάτας με λέμονγκρας και σεμιφρέντο με πάσιον φρουτ, καρύδα και μάνγκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συνολικό κόστος διαμονής των καλεσμένων υπολογίζεται ότι έφτασε τις 400.000 ευρώ. Το ιδιαίτερα προσεγμένο μενού κόστισε 250 ευρώ ανά άτομο με το συνολικό κόστος του να ανέρχεται σε 100.000 ευρώ, ενώ ο στολισμός των χώρων των εορτασμών κόστισε 180.000 ευρώ και ανανεωνόταν κάθε μέρα.

Τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας
Το ζευγάρι κατέστησε σαφές από την αρχή ότι ήθελε ιδιωτικότητα στον γάμο του και τα κατάφερε, αφού ο χώρος ήταν αποκλεισμένος και μόνο φωτογραφίες από πολύ μακριά κυκλοφόρησαν.

Ακόμα, όλοι όσοι εργάστηκαν για τον γάμο υπέγραψαν σύμφωνο εχεμύθειας, ώστε να διασφαλιστεί η πλήρης προστασία της ιδιωτικής ζωής του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports