Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με διαγράφουν και να με επαναφέρουν

Πολάκης: Δεν είμαι κανένα παιδάκι να με ...

Δήλωση για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Παύλος Πολάκης.

Δήλωση για την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να επιστρέψει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο Παύλος Πολάκης.

«Όπως είχα δήλωσει την ημέρα της απαράδεκτης διαγραφής, ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν στημένο το σκηνικό την ημέρα εκεινη, κάποιοι προσπαθούν να διορθώσουν το απαράδεκτο να με διαγράψουν, πιστεύοντας πως θα είναι μια ευκαιρία να ξεμπερδέψουν μαζί μου. Δεν αλλάζει η ποιοτική εκτίμηση που έχω κάνει για την ανάγκη δυναμικής αντιπολίτευσης. Ότι έχω πει ισχύει, τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Κεντρική Επιτροπη. Είστε μεγάλα παιδιά, είναι ξεκάθαρο αυτό που λεω. Θα τα πούμε προγραμματικά και αξιακά στην ΚΕ.

Δεν είμαι κανένα παιδάκι για να με διαγραφούν χωρις ενημέρωση και να με επαναφέρουν με μια ενημέρωση του Νίκου Παππα λίγα λέπτα πριν».

Στη σχετική του ανάρτηση, ο κ Πολάκης αναφέρει: Όπως είχα πει τη μέρα της απαράδεκτης διαγραφής μου, μόνο ο λαός διαγράφει , ήμουν είμαι και θα είμαι ΣΥΡΙΖΑ! Όσα έχω πει για το πολίτικο πρόβλημα του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάγκη ύπαρξης δυναμικής προγραμματικής και αποτελεσματικής αντιπολίτευσης που θα ρίξει το Μητσοτάκη, ισχύουν μέχρι κεραίας και θα τα πούμε αναλυτικά και θα κάνουμε ό,τι πρέπει στην Κεντρική Επιτροπή του Σαββατοκύριακου !

Ενδεικτικές του αιφνιδιασμού είναι οι δηλώσεις της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Βούλας Κεχαγιά, η οποία δύο ώρες πριν διέψευδε κάθε σενάριο επιστροφής του Παύλου Πολάκη, καθώς ο ίδιος δεν είχε αποδεχθεί ότι έδειξε λάθος στάση την ημέρα της διαγραφής του.

«Είναι κάτι που δεν μπορώ να σας το πω. Δεν ξέρω αν συνδέεται μια πρόταση μομφής δυνητική με την επάνοδο του κ. Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε τα πράγματα. Ο κ. Πολάκης απομακρύνθηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα για λόγους οι οποίοι είναι συγκεκριμένοι και έχει ζητηθεί από την ηγεσία του κόμματος τουλάχιστον να δεχθεί και ο ίδιος ότι η στάση του εκείνη την ημέρα που το κόμμα έδινε μία μάχη για τις εξελίξεις για την Τράπεζα Αττικής ήταν αντιπαραγωγική».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις