Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η απονομή των Κωνσταντινίδη και Στεφανίδη

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η απονομή των Κων...

Θρίαμβο σημείωσε η χώρα μας με το 1-3 στο αγώνισμα της σφαιροβολίας F32

Η στιγμή της απονομής του χρυσού μεταλλίου στον Θανάση Κωνσταντινίδη και του χάλκινου στον Λάζαρο Στεφανίδη.

Η πιο γλυκιά απονομή, με τον ελληνικό Εθνικό ύμνο να ακούγεται στο εμβληματικό Σταντ Ντε Φρανς έγινε σήμερα (4/9), με τον Θανάση Κωνσταντινίδη να λαμβάνει το χρυσό μετάλλιο και τον Λάζαρο Στεφανίδη το χάλκινο για το αγώνισμα της σφαιροβολίας F32 στο στίβο.

Οι δύο αθλητές της ελληνικής αποστολής παρέλαβαν τα μετάλλια τους και η χώρα μας μετρά πλέον εννέα στους 17ους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Το χρυσό του Κωνστανινίδη στη σφαιροβολία F32, τρία αργυρά με τον Αντώνη Τσαπατάκη στην κολύμβηση (100μ πρόσθιο SB4), τη Λήδα Μανθοπούλου στο στίβο (100μ – Τ38) και τον Κωνσταντινίδη στο δεύτερο του μετάλλιο στη διοργάνωση που ήταν αργυρό στην κορίνα F32.

Επίσης έχουμε και πέντε χάλκινα μετάλλια. Στο μπότια, ατομικό BC3 με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, στο στίβο με τους Λάζαρο Στεφανίδη στη σφαιροβολία F32 και Κωνσταντίνο Τζούνη στη δισκοβολία F56 και στο τάε κβον ντο (Κ44) με την Χριστίνα Γκέντζου στα 65κ και την Ελένη Παπασταματοπούλου στα +65.

Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 36η θέση της κατάταξης του πίνακα των μεταλλίων όμως η συλλογή δεν έχει ολοκληρωθεί.

Η στιγμή της απονομής:

Οι δηλώσεις των δύο Παραολυμπιονικών:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports