Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση του Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μαρλαφέκα με Υφυπουργό Ναυτιλίας Στέφανο Γκίκα

Συνάντηση του Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ Πλάτωνα Μα...

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η πορεία υλοποίησης του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο για επιχειρήσεις»,

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου μεταξύ του Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κου Στέφανου Γκίκα και του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, "στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κος Εμμανουήλ Κουτουλάκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΕΦΕΠΑΕ κος Αλέξανδρος Μακρής και στελέχη του Υπουργείου και του φορέα.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε η πορεία υλοποίησης του μέτρου «Μεταφορικό Ισοδύναμο για επιχειρήσεις», τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει ο ΕΦΕΠΑΕ από το 2018. Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας ανέφερε ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί πάνω από 85.000 αιτήσεις για χρηματοδότηση, ύψους περίπου 182.000.000 €, ενώ έχουν ήδη καταβληθεί πάνω από 90.000.000 € σε 25.000 νησιωτικές επιχειρήσεις.

Οι κκ Γκίκας και Μαρλαφέκας τόνισαν ότι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και ο ΕΦΕΠΑΕ θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά και αποτελεσματικά, ώστε το Μεταφορικό ισοδύναμο να αποτελεί ένα βασικό εργαλείο με κύριο στόχο την ενίσχυση της συνοχής και ανάπτυξης των νησιωτικών περιοχών".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις